Herné kreslo World of Tanks DIABLO X-One 2.0 - Skvelá Móda

Herné kreslo World of Tanks DIABLO X-One 2.0

Herné kreslo World of Tanks DIABLO X-One 2.0

Diablo X-One__1516

Nový produkt

Herné kreslo značky Diablo v zelenej farbe, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

297,00 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Herná stolička Diablo X-ONE 2.0 - World of Tanks

Stovky tankov, veľa hodín venovaných zdokonaľovaniu taktiky a stratégií, jedinečné emócie počas každej hry. Niet divu, že World of Tanks spája milióny hráčov po celom svete. Ak patríte do skupiny, pre ktorú je ikonická MMO vždy na vrchole rebríčka, je najvyšší čas vyniknúť s jedinečným herným kreslom s licenciou World of Tanks. Objavte mimoriadnu spoluprácu Diablo Chairs x WOT, v ktorej sa spojilo maximálne pohodlie s charakteristickým štýlom hry.

UNIKÁTNA KAMUFLÁŽ

Pre najväčších fanúšikov hry je vzhľad kresla Diablo x WOT skutočným splneným snom. Prvá vec, ktorá upúta vašu pozornosť, je veľké oranžové vyšívané logo World of Tanks. Určite ho nikto neprehliadne, pretože je umiestnené vpredu aj vzadu. Silné prešívanie zaručuje dokonalé napnutie látky a zároveň je estetickým doplnkom, ktorý dokonale ladí s výšivkou a zelenou farbou.

Hry môžu byť dlhé a náročné, preto sme v prípade tohto modelu zvolili mäkšiu a odolnejšiu ekokožu HDS™ ComfortTouch. Herné kreslo WOT bez problémov absorbuje mnoho každodenných úderov a stále poteší svojim nedotknutým vzhľadom. Niet pochýb o tom, že tento unikátny model sa stane stredobodom vášho herného interiéru a pri streamoch bude pútať pozornosť pozorovateľov.


MÔŽETE POČÍTAŤ S PODPOROU

Dizajn a výplň hernej stoličky, známej z herných stojanov, sú tými najdôležitejšími aspektmi, ktoré ovplyvňujú komfort sedenia. Kreslo Diablo x WOT má vo vnútri hrubú pružnú HR penu. Zvýšili sme pohodlie vďaka ďalšej vrstve Dual Layer™. Vďaka tomu je hrúbka sedadla celých 12 cm.

Opierka hlavy vyplnená HR penou a bedrový vankúš z pamäťovej peny, ktorý sa prispôsobí telu, stabilizujú vaše telo a uľahčia udržanie správneho držania tela. S takýmto vybavením si vždy užijete najvyššiu úroveň podpory.

VEĽKÉ UZNANIE

Predtým, ako sa pohodlne usadíte do svojho nového kresla, stojí za to zistiť, čo dokáže, rovnako ako pri výbere najlepšieho tanku pre vašu ďalšiu bitku.

Tu sú mechanické vybavenia hernej stoličky Diablo x World of Tanks:

- Tilttech™ Butterfly - presný systém spúšťania a zdvíhania, vďaka ktorému si môžete sedadlo nastaviť do správnej výšky.
- Tilttech™ Gear - mechanizmus, ktorý vám umožní nájsť vašu obľúbenú pozíciu. Stolička má štyri varianty sklonu operadla.
- Tilttech™ Swing - funkcia aktívneho hojdania spôsobí, že opierka bude reagovať na každý váš pohyb a ľahko absorbuje všetky vaše emócie. Oslávte víťazstvo alebo reagujte na porážku v dokonalom pohodlí.

ZAMIERIŤ, PÁĽ!

Plná kontrola a presnosť sú osvedčenou cestou k ešte lepším výsledkom. Herné kreslo World of Tanks poskytne vašim lakťom a predlaktiam potrebný komfort a stabilitu pri mierení na najslabšie miesta súpera. Podrúčky Armtech™ Vertical SoftTouch vám umožňujú nastaviť ich hore a dole, ale tiež vám poskytnú maximálne pohodlie vďaka použitiu extrémne mäkkej vonkajšej vrstvy.

HERNÁ STOLIČKA BEZ SLABÝCH STRÁN

Hernú stoličku Diablo x WOT sme umiestnili na zväčšenú kovovú základňu, ktorá spolu s pevným zdvihom dáva veľmi vysokú nosnosť až 160 kg. Zabudovaný mechanizmus Air Damper™ System vám poskytne skvelé tlmenie nárazov. Vďaka tomu je herné kreslo stabilné a výnimočne elegantné.

PLNÝ ÚSPECH POČAS MANÉVROV

Herné kreslo WOT hladko a ticho kĺže po akomkoľvek povrchu. Prispievajú k tomu agilné kolieska PFC™ 360. Sú vyrobené z gumy, aby zabezpečili, že aj keď strávite podstatnú časť dňa pred počítačom, vaša podlaha zostane v perfektnom stave.

Špecifikácia
MateriálEkokoža
FarbaZelená