Látkové sivé herné kreslo DIABLO X-ST4RTER - Skvelá Móda

Látkové sivé herné kreslo DIABLO X-ST4RTER

Látkové sivé herné kreslo DIABLO X-ST4RTER

Diablo X-STARTER__1508 SKL1

Nový produkt

Herné kreslo značky Diablo v sivej farbe, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

SKLADOM- odoslanie do 24h.

180,50 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Herná stolička Diablo X-ST4RTER - sivá

Cez deň ste poslušný pracovník, ale v noci sa zmeníte na skúseného hráča? Nebojte sa! Táto kancelárska stolička je ideálna pre všetky situácie. Náš model X-Starter má všetko pohodlie a funkcie, ktoré majú hráči radi, pričom si zachováva svoj minimalistický a výrazne atraktívny vzhľad. Je ideálna voľba pre domáce kancelárie aj herné „základne”.

AKÚ ÚROVEŇ KOMFORTU SI VYBERIETE VY?

Kancelárske kreslo X-Starter v sivej farbe dokáže spĺňať všetky vaše potreby, pretože si k nemu môžete vybrať príslušenstvo, ktoré zvyšuje vaše pohodlie. S každým príslušenstvom objavíte novú úroveň pohodlia.

Doplňte sivú kancelársku stoličku X-Starter o:

  • bedrový vankúš - budete prekvapení, ako veľmi dokáže takýto malý prvok prispieť k vášmu pohodliu. Výplňou vankúša nie je nič iné ako už dobre známa a osvedčená pamäťová pena, ktorá zaručuje správnu podporu bedrovej oblasti;
  • opierku na nohy - najprv povinnosti, potom zaslúžené odmeny! Vďaka výsuvnej podnožke môžete v našom kresle relaxovať takmer v ľahu.

 

POHODLIE BEZ OBMEDZENÍ

Vedrovitý tvar sa dobre hodí nielen do športových vozidiel, ale aj pre hráčske kreslá. Kancelárska stolička X-Starter v sivej farbe má jedinečné kontúry, ktoré zvýrazňujú siluetu kresla a poskytujú maximálne pohodlie. 

Bohaté výplne sú tiež dôležitou súčasťou stoličiek Diablo. Vo vnútri tohto sivého kancelárskeho kresla X-Starter nájdete veľké množstvo pružnej HR peny. Tie držia pohromade veľmi pevné a zároveň estetické prešitia.

V prípade našej značky Diablo vyberáme len tie najlepšie riešenia. Preto sme sedadlo kresla doplnili o ďalšiu vrstvu. Technológia Comfort Layer™ znamená ďalšie centimetre mäkkej peny a tým aj výnimočné pohodlie.

 

SIVÁ KANCELÁRSKA STOLIČKA - JEDNODUCHO PREKRÁSNA

Stanovili sme si za cieľ vytvoriť elegantnú hernú stoličku. Preto sme použili najlepšie možné kombinácie materiálov. Prednú časť pracovnej stoličky sme pokryli neuveriteľne príjemným materiálom SoftTouch™ v šedej farbe. Zadná časť, boky sedadla a vertikálne pruhy na operadle sme dokončili mäkkou, čiernou eko-kožou. Výsledok prekonáva všetky očakávania. Stolička X-Starter vám umožňuje nájsť dokonalý kompromis medzi pohodlným prácou z domu a herným charakterom herného kresla.

Voľba materiálu pre prednú časť sedadla nie je náhodná. Vyniká vysokou estetikou, odolnosťou a vynikajúcou cirkuláciou vzduchu. Dýchatelný materiál herného kresla X-Starter obstojí pri akýchkoľvek teplotách, dokonca aj pri podozrivo vysokých hodnotách.

 

PRESNÉ NASTAVENIA

Toto kancelárske kreslo Diablo si nastavíte podľa svojich potrieb. Robustná konštrukcia má množstvo užitočných funkcií a prekvapivo vysokú nosnosť až 140 kg. Funkcia nastavenia výšky je nevyhnutnou súčasťou kancelárskych aj herných stoličiek. V tomto modeli mechanizmus Tilttech™ Butterfly pohybuje sedadlom hore a dole s neuveriteľnou presnosťou. Technológia Tilttech™ Gear je zodpovedná za naklápanie operadla až do uhla 160°, zatiaľ čo mechanizmus Tilttech™ Swing vám umožní vychutnať si relaxačné hojdanie.

 

ZLATÁ MEDAILA PRE LAKŤOVÉ OPIERKY

Stavte na praktické lakťové opierky Armtech™ Crossover SoftTouch! Ľahko ich dokážete nastavovať až v dvoch rovinách (hore a dole, vpravo a vľavo). Vankúše podrúčok sú jemne tvarované a doplnené o mäkkú tkaninu. Poskytujú vynikajúcu oporu lakťom bez pocitu nepríjemného tŕpnutia alebo tlaku.

 

JEMNÉ, AVŠAK ROBUSTNÉ KOLESÁ

Gumené kolieska PFC™ 360 vám umožnia ľahké premiestňovanie kancelárskej stoličky a zároveň chránia podlahu. Nebudete tak musieť v noci strnulo sedieť na jednom mieste. Sivé kancelárske kreslo X-Starter sa pohybuje veľmi ticho, takže nikoho neruší vo vašej domácnosti.

Špecifikácia
MateriálTextil
FarbaSivá