Herné kreslo čierno-modrej farby DIABLO X-One 2.0 - Skvelá Móda

Herné kreslo čierno-modrej farby DIABLO X-One 2.0

Herné kreslo čierno-modrej farby DIABLO X-One 2.0

Diablo X-One__871

Nový produkt

Herné kreslo značky Diablo v čierno-modrej farbe, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

214,30 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Herná stolička Diablo X-ONE 2.0 - čierno-modrá

Veľkosť NORMAL

Urobte revolúciu v každodennej práci na diaľku, e-learningu a zábave pred obrazovkou počítača a doprajte si úplne nové herné potešenie so stoličkou Diablo X-One. Tento revolučný model sa dokonale prispôsobí vašej postave, ochráni chrbticu po celej dĺžke a zaistí pohodlie a stabilnú polohu na dlhé roky.

X-One je bezpečným spoločníkom pri každej hre alebo každodennej práci pred obrazovkou počítača. Skombinovali sme ergonomické inovácie s osobitým štýlom Diablo. Naši kreatívni dizajnéri sa zamerali na športovú konštrukciu a tmavý dizajn, ktorý prinesie revolúciu do každého priestoru. Dobre si ho prezrite – tu je konkurent, ktorý dodá vašej hernej stanici úplne nový vzhľad.

EKOKOŽA HDS™ 4. GENERÁCIE

4. generácia ekokože HDS™ je spoľahlivý materiál najvyššej kvality s prekvapivou odolnosťou voči oderu. Čalúnenie sme natrvalo prešívali silnými niťami, čo zaisťuje správne napnutie materiálu. Vďaka tomu si vaša nová herná stolička zachová svoj vynikajúci vzhľad a bude vás sprevádzať dlhé roky.

NEZVYČAJNÝ DIZAJN

Hlboké čierne čalúnenie dodáva Diablo X-One výrazný, tmavý charakter, ktorý dodá vašej izbe skutočne herný vzhľad. Pozrite sa zblízka na mohutnú siluetu v tvare vedra a výrazné emblémy, ktoré dodávajú čalúneniu a mriežke výrazný charakter Diablo. Sila One Vision™ vás poteší na prvý pohľad!

Odolnosť a spoľahlivú kvalitu použitých materiálov potvrdzuje certifikát odolnosti BIFMA. Diablo X-One spĺňa najvyššie štandardy spracovania, vďaka čomu vám poskytne bezpečnosť a pohodlie. Spoznajte všetky jeho novinky a presvedčte sa, že máte pred sebou spoľahlivé herné kreslo, s ktorým si spolu zahráte veľa hier.

SPOĽAHLIVÁ VÝPLŇ

Na dotyk príjemné čalúnenie je vystlané mäkkou HR penou, vďaka čomu poskytuje Diablo X-One najvyšší komfort a zostane mäkké po dlhé roky. Každý deň vám poskytne výnimočný komfort a aj napriek pravidelnému používaniu sa na ňom neprejavia priehlbiny či deformácie!

PROFILOVANÁ OPIERKA HLAVY

Aby bolo sedenie bezpečné pre chrbticu, vybavili sme model Diablo X-One ergonomickou opierkou hlavy v podobe mäkkého vankúša. Vďaka svojmu tvaru a výplni mäkkou HR penou podporí vašu krčnú chrbticu vždy, keď si sadnete do vášho nového herného kresla. Predísť škodlivému záklonu hlavy vám pomôže opierka hlavy, ktorá vás účinne ochráni pred vznikom či prehĺbením vád držania tela.

BEDROVÝ VANKÚŠ

Bedrový vankúš, ktorý je nastaviteľný hore a dole, ochráni spodnú časť vašej chrbtice. Starostlivo navrhnutý, profilovaný tvar vám poskytne nebývalý komfort a bezpečnú polohu, ktorá bude aktívne chrániť vašu chrbticu pred poruchami držania tela. Vďaka výplni jemnou HR penou sa vankúš ľahko prispôsobí vašej postave, čo vám poskytne ďalší komfort pri práci, štúdiu alebo zábave pred obrazovkou počítača.

NASTAVITEĽNÉ LAKŤOVÉ OPIERKY

Správne nastavená opora predlaktia je základným prvkom ochrany celého tela. Vertikálne opierky Armtech™ SoftTouch, ktoré sú nastaviteľné hore a dole, aktívne podporujú ruky a zápästia a umožňujú vám zaujať bezpečnú, prirodzenú polohu. Hornú časť opierok sme vyplnili penou, vďaka čomu sú výnimočne mäkké a pohodlné.

VÝŠKOVÉ NASTAVENIE

Aby ste čo najpresnejšie podporili držanie tela a uľahčili siluetu zaujať ergonomickú polohu, je potrebné presne prispôsobiť výšku sedadla vašej výške a úrovni pracovného stola. Spoľahlivé nastavenie Tilttech™ Butterfly je zárukou správnej polohy, ktorá vám umožní ešte lepšie prispôsobiť vašu postavu bedrovému vankúšu a opierke hlavy. Systém navyše umožňuje relaxačné, bezpečné hojdanie s mechanizmom Tilttech™ Swing a operadlo má funkciu náklonu až o 140° a zaistenia v akomkoľvek bode sklonu.

PÄŤHVIEZDIČKOVÁ ZÁKLADŇA

Bezpečnosť je kľúčom! Herná stolička Diablo X-One má odolnú päťhviezdičkovú základňu, ktorá vám umožní cítiť sa pohodlne pri každej hre. Vystužená konštrukcia zabezpečí, že aj pri hojdaní alebo intenzívnych pohyboch získate stabilnú polohu. Spoľahlivý zdvihák triedy 4 poskytuje vynikajúce odpruženie vďaka vstavanému systému Air Damper™. Kolieska PFC™360 s priemerom 75 mm sú vybavené ráfikmi a vďaka pogumovaniu sú úplne bezpečné pre povrch vašej podlahy.

Sila spoľahlivej inovácie a sila expresívneho dizajnu je dokonalá kombinácia. Vyberte si hernú stoličku z ergonomickej rodiny Diablo a získajte úplne novú úroveň bezpečnosti a pohodlia v tmavej, revolučnej verzii.

Špecifikácia
MateriálEkokoža
FarbaČierna