Herné kreslo v bielo-čiernej farbe DIABLO X-One 2.0 - Skvelá Móda

Herné kreslo v bielo-čiernej farbe DIABLO X-One 2.0

Herné kreslo v bielo-čiernej farbe DIABLO X-One 2.0

Diablo X-One__1085 SKL1

Nový produkt

Herné kreslo značky Diablo v bielo-čiernej farbe, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

SKLADOM- odoslanie do 24h.

214,30 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Herná stolička Diablo X-ONE 2.0 - bielo-čierna

Veľkosť NORMAL

Toto je Diablo X-One, herné kreslo, s ktorým sa každodenná práca, štúdium a zábava pred obrazovkou počítača stane bezpečnou a príjemnou ako nikdy predtým. Tento jedinečný model zohľadní potreby vášho držania tela, ochráni vašu chrbticu po celej jej dĺžke a zaistí pohodlnú a prirodzenú polohu na dlhé roky.

Skombinovali sme balík praktických úprav a technických inovácií s originálnym dizajnom One Vision™, ktorý vás nadchne už na prvý pohľad! Výrazné emblémy, športová konštrukcia, nevšedný dizajn a snehobiele čalúnenie dodávajú modelu Diablo X-One výrazný, vyzývavý charakter, s ktorým sa vaša izba veľkolepo zmení.

Spoznajte lepšie tento jedinečný model!

EKOKOŽA HDS™ 4. GENERÁCIE

Fenomenálne čalúnenie z ekokože HDS™ 4. generácie poskytne stoličke mnoho rokov vynikajúci vzhľad. Vďaka odolnosti voči oderu a silnému nylonovému prešívaniu vás bude vaša nová herná stolička sprevádzať po dlhú dobu.

Odolnosť a kvalitu použitých materiálov a komponentov potvrdzuje certifikát odolnosti BIFMA. Spoznajte všetky novinky modelu X-One, pretože máte pred sebou spoľahlivé herné kreslo, s ktorým si spolu zahráte veľa hier.

SPOĽAHLIVÁ VÝPLŇ

Mäkká HR pena vyplňujúca sedadlo a operadlo stoličky zaručuje mimoriadne pohodlnú polohu. Model X-One navyše získal odolnosť voči preliačinám a deformáciám.

PROFILOVANÁ OPIERKA HLAVY

Mäkká opierka hlavy vyplnená HR penou je ergonomickou oporou pre vašu krčnú chrbticu. Získate správne polohovanie krku a hlavy, čo vám umožní vyhnúť sa negatívnym dôsledkom dlhodobého zotrvania v sede.

BEDROVÝ VANKÚŠ

Bedrový vankúš ochráni kríže pred nesprávnym polohovaním. Zabezpečí vám pohodlnú a prirodzenú polohu, ktorá bude aktívne predchádzať vzniku či prehlbovaniu vád držania tela. Tvar vankúša a výplň z mäkkej HR peny zaručujú dodatočné pohodlie.

NASTAVITEĽNÉ LAKŤOVÉ OPIERKY

Správne nastavenie výšky opierok zaručuje pohodlnú a stabilnú polohu. Vertikálne opierky Armtech™ SoftTouch uľavia vašim rukám a zápästiam a poskytnú vám ďalšie pohodlie. Vrchná časť opierok je vyplnená penou, vďaka čomu poskytujú výnimočne mäkkú oporu.

VÝŠKOVÉ NASTAVENIE

Nastavenie Tilttech™ Butterfly vám umožní jednoducho nastaviť najvhodnejšiu výšku sedadla. Vďaka tomu získate správnu polohu, s ktorou ešte lepšie prispôsobíte svoju postavu bedrovému vankúšu a opierke hlavy.

Mechanizmus Tilttech™ Swing navyše umožňuje relaxačné hojdanie a operadlo má funkciu odklonenia až o 140° a zaistenia v preferovanom bode.

BEZPEČNÁ ZÁKLADŇA

Model Diablo X-One je podporovaný odolnou päťhviezdičkovou základňou, takže sa pri každej hre môžete cítiť slobodne a bezpečne.

Zdvihák je vybavený spoľahlivým mechanizmom Air Damper™ System, ktorý poskytuje vynikajúce odpruženie, a teda ešte mäkšiu a pohodlnejšiu polohu.

Kolesá PFC™360 s priemerom 75 mm sú vybavené modernými ráfikmi. Vďaka pogumovaniu chránia podlahu pred poškriabaním.

Diablo X-One je herné kreslo plné inovatívnych technických riešení a spoľahlivých úprav. Poskytne vám maximálny komfort a plnú bezpečnosť pri každej hre. Stavte na spoľahlivé riešenia!

Špecifikácia
MateriálEkokoža
FarbaBiela