Ružovo-biele herné kreslo DIABLO X-One 2.0 - Skvelá Móda

Ružovo-biele herné kreslo DIABLO X-One 2.0

Ružovo-biele herné kreslo DIABLO X-One 2.0

Diablo X-One__1135

Nový produkt

Herné kreslo značky Diablo v ružovo-bielej farbe, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

217,70 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Herná stolička Diablo X-ONE 2.0 - Candy Rose

Veľkosť NORMAL

Herné kreslo vám môže byť ešte viac ušité na mieru. Môže to byť viac než len ergonomická podpora držania tela alebo pohodlné miesto na prácu alebo zábavu. Toto je herné kreslo určené pre tých, ktorí chcú vyjadriť seba a svoju vášeň v ešte originálnejšom štýle. Diablo X-One vo verzii Candy Rose je odrazom úplne nového pohľadu na potreby hráčov.

Spojili sme výraznú ružovú a snehovo bielu hladkého čalúnenia so svalnatou siluetou v tvare vedra. Navyše, výrazný logotyp Diablo, mriežky a charakteristické prešívanie – takto vyzerá sila OneVision™ Design. Zamerali sme sa aj na spoľahlivú kvalitu použitých materiálov. Diablo X-One spĺňa najvyššie štandardy spracovania, čo potvrdzuje certifikát odolnosti BIFMA.

KOMFORT V NOVEJ VERZII

Ubezpečili sme sa, že X-One bude viac než jasným doplnkom zostavy. Zamerali sme sa na najkvalitnejšie materiály a starostlivo navrhnutú štruktúru, ktorá vám poskytne množstvo pohodlia každý deň aj počas toho najdlhšieho herného maratónu, štúdia či práce pred obrazovkou počítača.

Naša herná stolička je vyplnená mäkkou HR penou, takže sa vám bude sedieť pohodlne ako nikdy predtým. Flexibilná štruktúra peny robí model X-One mäkkým a pohodlným po mnoho rokov a nevzniknú žiadne preliačiny ani deformácie. HR pena je pokrytá čalúnením z odolnej ekokože HDS™ 4. generácie. Tento oderuvzdorný materiál je navyše prešitý pevnými nylonovými vláknami, vďaka čomu je čalúnenie správne utiahnuté a zachová si svoj vynikajúci vzhľad po mnoho rokov.

Pri každom pohybe získate tiež dostatok pohodlia, pretože vysokovýkonný zdvihák triedy 4 je vybavený spoľahlivým systémom Air Damper™ pre vynikajúce odpruženie.

ERGONOMICKÉ DUO

Aby naše herné kreslo čo najefektívnejšie podporovalo vaše držanie tela pri každodenných hrách, štúdiu alebo práci za stolom, bolo vybavené dvoma ergonomickými chrbtovými vankúšmi vyplnenými mäkkou HR penou.

Podpora krčnej chrbtice vám umožní vyhnúť sa vzniku alebo prehĺbeniu porúch držania tela. Starostlivo navrhnutá opierka hlavy zabráni škodlivému nakláňaniu hlavy do nesprávnej polohy a účinne chráni hornú časť chrbta. Bezpečná poloha vám tiež poskytne veľa pohodlia.

Bedrový vankúš aktívne chráni spodnú časť chrbtice a chráni pred negatívnymi účinkami dlhodobého sedenia. Ergonomický tvar a mäkká HR pena zaisťujú, že vankúš nastaví chrbát do správnej, prirodzenej polohy a zároveň poskytuje veľa potrebného pohodlia.

BALÍK NASTAVENÍ

Diablo X-One bude nenahraditeľným spoločníkom každodenných hier, pretože si ho teraz môžete presne prispôsobiť svojej postave. Systém Tilttech™ Butterfly vám umožní nastaviť výšku stoličky v závislosti od úrovne stola a vašej výšky. To zaručuje pohodlie a uľahčuje prirodzené udržiavanie ergonomickej polohy.

Operadlo sa dá kedykoľvek nakloniť a uzamknúť vďaka šikovnému mechanizmu Tilttech™ Gear a systém Tilttech™ Swing umožňuje relaxačné a bezpečné hojdanie. Získate veľa extra pohodlia, kedykoľvek budete chcieť.

Lakťové opierky Armtech™ Vertical SoftTouch potiahnuté penou poskytnú mäkkú a pohodlnú oporu pre vaše predlaktia. Vhodné nastavenie ich výšky odbremení vaše ruky a stabilizuje postavu, vďaka čomu bude sedenie ešte pohodlnejšie.

PÄŤHVIEZDIČKOVÁ ZÁKLADŇA

Diablo X-One sa opiera o silnú päťhviezdičkovú základňu, ktorá zostáva stabilná a plne bezpečná aj pri intenzívnych pohyboch. S našou hernou stoličkou môžete hrať aj tie najvzrušujúcejšie hry bez strachu.

Kolesá PFC™360 s priemerom 75 mm, vybavené agilnými ráfikmi, majú pogumovaný povrch, ktorý ochráni podlahu pred poškriabaním.

Diablo X-One vo verzii Candy Rose je herné kreslo, s ktorým sa každá hra stane ešte vzrušujúcejšou, bezpečnejšou a pohodlnejšou ako nikdy predtým. Vsaďte na originálne riešenia a urobte revolúciu vo svojom nastavení a získajte ergonomického spoločníka pre každú virtuálnu expedíciu.

Špecifikácia
MateriálEkokoža
FarbaRužová