Herné kreslo v čiernej farbe DIABLO X-One 2.0 - Skvelá Móda

Herné kreslo v čiernej farbe DIABLO X-One 2.0

Herné kreslo v čiernej farbe DIABLO X-One 2.0

Diablo X-One__873

Nový produkt

Herné kreslo značky Diablo v čiernej farbe, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

214,30 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Herná stolička Diablo X-ONE 2.0 - čierna

Veľkosť NORMAL

Pred vami je výnimočná herná stolička, ktorá spôsobí revolúciu vo vašej každodennej práci a štúdiu pred obrazovkou počítača a poskytne vám nevídané potešenie z hry. Tráviť veľa hodín každý deň pred obrazovkou počítača si vyžaduje bezpečné, ergonomické riešenia, a preto vznikol prelomový model Diablo X-One. Dokonale sa prispôsobí vašej postave, ochráni chrbticu po celej dĺžke a zaistí vám pohodlie a stabilnú polohu.

Vaša nová herná stolička vám poskytne mnoho rokov pohodlia a bezpečia. Čaká na vás celý balík ergonomických noviniek v originálnom, výraznom vydaní. Spoznajte ich všetky a uvidíte, že to najlepšie ešte len príde.

KOMFORT HR PENY

Veľké množstvo mäkkej HR peny, ktorou sme vystlali celé čalúnenie, zaistí tak pohodlné sedenie ako nikdy predtým. Vaša nová herná stolička zostane mäkká po mnoho rokov a poskytne vám každodenný komfort a aj napriek pravidelnému používaniu sa nezoderie a nezdeformuje! Práca na diaľku, e-learning a hranie neboli nikdy také pohodlné!

PROFILOVANÁ OPIERKA HLAVY

Ergonomická opierka hlavy v podobe mäkkého vankúša je spoľahlivou oporou pre vašu krčnú chrbticu vždy, keď si sadnete do vášho nového herného kresla. Bezpečná poloha vám umožní vyhnúť sa vzniku alebo prehĺbeniu defektov držania tela aj počas dlhých hodín práce alebo tých najdlhších herných maratónov. Výplň mäkkou HR penou urobí ergonomickú polohu mimoriadne pohodlnou.

BEDROVÝ VANKÚŠ

Inovatívny bedrový vankúš vyplnený mäkkou HR penou bude aktívne chrániť vašu spodnú chrbticu pri každom oprení. Profilovaný tvar vám poskytne nevídaný komfort a bezpečnú polohu, s ktorou predídete defektom držania tela. Výškové nastavenie uľahčuje prispôsobenie polohy vankúša vašej postave.

NASTAVITEĽNÉ LAKŤOVÉ OPIERKY

Vertikálne opierky SoftTouch Solid Armtech™ poskytujú stabilnú oporu pre vaše predlaktia. Vhodné nastavenie v rovine hore-dole stabilizuje postavu, aktívne podopiera ruky a zápästia a umožňuje zaujať bezpečnú a prirodzenú polohu. Vrch opierok sme vyplnili mäkkou penou, vďaka ktorej poskytujú pohodlnú oporu predlaktiam.

VÝŠKOVÉ NASTAVENIE

Moderný systém Tilttech™ Butterfly umožňuje presné nastavenie výšky stoličky podľa úrovne pracovného stola a vašej výšky. Vhodné nastavenie podporuje bezpečnú, odporúčanú polohu a prispôsobenie postavy bedrovému vankúšu a opierke hlavy. Operadlo je možné odkloniť až o 140° a zaaretovať v ľubovoľnom bode. Systém Tilttech™ Swing tiež umožňuje relaxačné a bezpečné hojdanie. Iba Diablo X-One poskytuje takúto ergonómiu!

KOVOVÁ ZÁKLADŇA

Bezpečnosť je nevyhnutná, a preto má herná stolička Diablo X-One zosilnenú konštrukciu a odolnú päťhviezdičkovú základňu. Vďaka tomu aj pri hojdaní či intenzívnych pohyboch získate stabilnú polohu. Kolieska PFC™360 s priemerom 75 mm sú vybavené ráfikmi a ich pogumovaný povrch ochráni povrch vašej podlahy pred poškriabaním. Spoľahlivý zdvihák triedy 4 poskytuje vynikajúce odpruženie vďaka vstavanému systému Air Damper™.

Certifikát odolnosti BIFMA potvrdzuje odolnosť spracovania a spoľahlivú kvalitu použitých materiálov. Dávame vám istotu, že herná stolička Diablo X-One spĺňa najvyššie štandardy spracovania a poskytuje mnoho rokov bezpečnosti a pohodlia.

Postarali sme sa o tie najmenšie detaily, vďaka ktorým je herné kreslo Diablo X-One bezpečným spoločníkom pri každej hre alebo každodennej práci pred obrazovkou počítača. Vieme však, že veľmi dôležitým prvkom je aj výrazný dizajn v originálnom vydaní. Naši kreatívni dizajnéri sa zamerali na športovú konštrukciu a tmavý dizajn, ktorý prinesie revolúciu do každého priestoru.

EKOKOŽA HDS™ 4. GENERÁCIE

4. generácia ekokože HDS™ odolná voči oderu je spoľahlivým materiálom najvyššej kvality. Sýto čierne čalúnenie dodáva Diablu X-One výrazný, športový charakter, vďaka ktorému skvele doplní interiér miestnosti s herným dizajnom. Ekokoža je starostlivo prešitá pevnými niťami, vďaka čomu je materiál správne napnutý. Vaša nová herná stolička vám zostane dlhé roky a zachová si svoj skvelý vzhľad.

NEZVYČAJNÝ DIZAJN

Dobre si to pozrite. Masívna silueta v tvare vedra a zaujímavé čierne hladké čalúnenie vám spôsobia skutočné herné emócie. Charakteristické emblémy Diablo dodávajú čalúneniu a mriežke výrazný dizajn. Sila One Vision™ vás poteší na prvý pohľad!

Ak hľadáte spoľahlivé riešenia vo výraznej edícii, herné kreslo Diablo X-One splní všetky vaše očakávania. Vyberte si bezpečnosť, pohodlie a ergonómiu v inovatívnej verzii.

Špecifikácia
MateriálEkokoža
FarbaČierna