Čierne herné kreslo DIABLO X-Custom s fixami - Skvelá Móda

Čierne herné kreslo DIABLO X-Custom s fixami

Čierne herné kreslo DIABLO X-Custom s fixami

Diablo X-Custom__1590

Nový produkt

Herné kreslo značky Diablo v čiernej farbe s fixami, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

280,00 €

m

Zadarmo



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Herná stolička Diablo X-CUSTOM - čierna

Herný svet potreboval oddych a úplne iný pohľad na vybavenie pre hráčov. Diablo X-Custom zmení súčasné vnímanie počítačových stoličiek. Vaša kópia sa stane úplne jedinečnou, pretože zadnú a bočnú časť operadla môžete pokresliť stierateľnými fixami. Spoľahlivý mechanizmus TilttechTM Frog a praktické 3D podrúčky z neho robia najpevnejší dostupný variant na trhu.


HRANIE V ÚPLNE NOVOM ŠTÝLE
V prípade modelu X-Custom naši dizajnéri prekonali samých seba. Úplne nanovo vytvorili hernú stoličku! FutureVisionTM je dizajn, ktorý nikde inde nenájdete, pretože pôvodný tvar kresla Diablo je chránený komunitným dizajnom (RCD) platným v celej Európskej únii*. Široké sedadlo a operadlo, ktoré poskytuje mimoriadne dobrú oporu bedrovej časti, vám dá pocit, že ste zo sedadla pripomínajúceho športové auto prešli rovno do hernej limuzíny. A to je len začiatok jeho možností!


KREATÍVNE MYSLE SI ZAMILUJÚ STOLIČKU X-CUSTOM
Vaša pozícia je jedinečná. Teraz sa vaša herná stolička stane mimoriadnou ozdobou, akú herný svet ešte nevidel. Nezastavili sme sa pri používaní najpríjemnejšej ekokože HDS™ Gentle Feel na dotyk. Zadnú časť operadla a boky sme pokryli špeciálnou vrstvou Creative LayerTM, vďaka ktorej sa tieto plochy premenia na veľké plátno. Chopte sa teda fixiek a popustite uzdu svojej kreativite.


NEVÁHAJTE, VYJADRITE SA!
Je len na vás, ako si vyzdobíte svoje herné kreslo X-Custom. Vytvorte atmosferickú kresbu a predveďte svoj talent na sociálnych sieťach, zapíšte si dôležitú poznámku alebo text svojej obľúbenej piesne. Nič neriskujete tým, že dáte svojim priateľom šancu predviesť sa, pretože fixky sú úplne zmazateľné (aj po niekoľkých dňoch). Čo znamená, že budete môcť realizovať aj tie najbláznivejšie a najpresnejšie nápady. Na čistenie stačí použiť vlhkú handričku z mikrovlákna, ktorá je súčasťou súpravy hernej stoličky X-Custom.


ELEGANTNÉ ZVONKU, PRUŽNÉ VO VNÚTRI
Obdiv k vašej stoličke Diablo nikdy neskončí, pretože je dokonalou kombináciou minimalizmu a precíznosti spracovania. Na elegantné čierne čalúnenie sme umiestnili estetickú výšivku s emblémami Diablo Chairs. Herné kreslo X-Custom sme po okraj naplnili pružnou HR penou, ktorá zachová stály vysoký komfort bez ohľadu na to, či pri počítači presedíte hodinu alebo celú noc.


BUDETE SEDIEŤ V ÚPLNOM POHODLÍ
Nastavenie výšky a sklonu operadla stoličky Diablo X-Custom je prvým krokom k dosiahnutiu vysnívaného pohodlia. Pevný systém TilttechTM Lift zaisťuje primeranú výšku sedadla voči písaciemu stolu a technológia TilttechTM Gear umožňuje sklopiť operadlo až o 160° a kedykoľvek ho uzamknúť. Hlavným mechanizmom hernej stoličky X-Custom je odolná a spoľahlivá TilttechTM Frog, ktorej funkcia hojdania TilttechTM Swing vám umožní ľahko prekonať stres, nervy či únavu.


POHODLIE PRE LAKTE A RUKY
Hybridné podrúčky Armtech™ hernej stoličky X-Custom sú pripravené prispôsobiť sa vám. Nastavte si ich výšku a polohu (dopredu-dozadu a bočné nastavenie) a zabudnite na preťažené ramená či necitlivé ruky. Flexibilná úprava podložiek SoftTouch je mimoriadne pohodlná pre vaše lakte.


PEVNOSŤ V ZÁKLADE STOLIČKY X-CUSTOM
Spodná časť hernej stoličky X-Custom nevyčnieva z fenomenálneho vrchu. Má to tri silné stránky.

Model je založený na pevnej a mimoriadne estetickej kovovej základni.
Zdvíhanie triedy 4 so systémom Air Damper™ umožňuje maximálne plynulé a pohodlné spúšťanie a zdvíhanie sedadla. Herná stolička je určená pre osoby s hmotnosťou do 130 kg.
Tichý a bezproblémový pohyb zaisťujú agilné kolesá PFC™ 360 s pogumovanou úpravou. Flexibilná vonkajšia vrstva funguje skvele na akomkoľvek type podlahy.

ČERT NIE JE TAKÝ STRAŠIDELNÝ, KEĎ JE MAĽOVANÝ
Po zložení hernej stoličky X-Custom sa môžete ihneď pustiť do tvorenia, pretože súčasťou balenia je jemná handrička a dedikovaná sada fixiek, ktorú pre Diablo Chairs vytvoril Rystor. K dispozícii máte 8 farieb, z toho 4, ktoré vás prekvapia originálnou úpravou pod ultrafialovým svetlom (farby X-Custom: čierna, ružová UV, modrá, zelená UV, oranžová UV, fialová, žltá UV a biela). Bez ohľadu na to, či ide o jednoduchý obrys alebo zložitý dizajn, môžete si ho vytvoriť vo svojich obľúbených farbách a konečný efekt UValueTM prekoná vaše najdivokejšie očakávania.

POZOR! Maľovanie na miestach čalúnenia, ktoré nie je určené na tento účel, a používanie iných než na to určených popisovačov môže viesť k nenávratnému poškodeniu ekokože hernej stoličky X-Custom.


PROTIP OD DIABLO STOLIČEK
Vaša herná stolička X-Custom zostane v perfektnom stave roky, ak na čistenie použijete vyhradený produkt na údržbu ekokože HDSTM od Diablo Chairs.

Špecifikácia
MateriálEkokoža
FarbaČierna