Čierno-zelené herné kreslo DIABLO X-One 2.0 - Skvelá Móda

Čierno-zelené herné kreslo DIABLO X-One 2.0

Čierno-zelené herné kreslo DIABLO X-One 2.0

Diablo X-One__872

Nový produkt

Herné kreslo značky Diablo v čierno-zelenej farbe, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

214,30 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Herná stolička Diablo X-ONE 2.0 - čierno-zelená

Veľkosť NORMAL

Pred vami je spoľahlivý spoločník pre každú hru. Herné kreslo Diablo X-One zmení vašu každodennú prácu a štúdium pred obrazovkou počítača a poskytne nekonečné herné potešenie. Rozsiahly balík noviniek vám uľahčí jeho prispôsobenie vašej postave, ktoré účinne ochráni vašu chrbticu a poskytne vám pohodlie a bezpečnú stabilnú polohu. E-learning, práca na diaľku alebo zábava pred obrazovkou počítača sa stanú prekvapivo pohodlnými a bezpečnými pre držanie tela.

Naši kreatívni dizajnéri spojili ergonomické technické riešenia s osobitým štýlom Diablo. Dynamická konštrukcia, tmavý dizajn a pútavá kombinácia tmavej čiernej a energickej zelenej dodajú vašej hernej stanici úplne nový výraz.

EKOKOŽA HDS™ 4. GENERÁCIE

Športový dizajn Diablo X-One je zabalený do čalúnenia z ekokože generácie HDS™ IV. Tento spoľahlivý materiál najvyššej kvality vás prekvapí výnimočnou odolnosťou voči oderu. Poťah je starostlivo prešitý pevnými niťami, čo zaisťuje správne napnutie materiálu. Vďaka tomu si vaša nová herná stolička zachová svoj vynikajúci vzhľad a bude vás sprevádzať pri každodenných hrách dlhé roky.

NEZVYČAJNÝ DIZAJN

Výrazný dizajn vás nadchne už na prvý pohľad! Masívna silueta, konštrukcia v tvare vedra, nezvyčajné čierne hladké čalúnenie lámané výraznou zelenou a charakteristické emblémy, ktoré dodávajú čalúneniu a mriežke osobitý charakter v štýle Diablo. Dobre sa na to pozrite a nechajte sa uchvátiť dizajnom One Vision™!

Nevšedný dizajn v sebe ukrýva celý balík inovácií, ktoré vám zabezpečia pohodlie a bezpečnosť. Najvyššiu kvalitu použitých materiálov a komponentov ako aj odolnosť spracovania potvrdzuje certifikát pevnosti BIFMA. Vaša nová herná stolička spĺňa najvyššie štandardy, takže si môžete byť istí, že vám poskytne pohodlie a bezpečnosť. Spoznajte ho lepšie!

SPOĽAHLIVÁ VÝPLŇ

Odolné čalúnenie z ekokože HDS™ IV generácie lemované mäkkou HR penou. Vďaka nemu vám Diablo X-One zaručí pohodlie aj pri tej najdlhšej práci či zábave pri vašom stole. Inovatívne polstrovanie znamená, že aj napriek pravidelnému používaniu nevzniknú na stoličke žiadne preliačiny ani deformácie!

PROFILOVANÁ OPIERKA HLAVY

Aby sme vám poskytli sedenie, ktoré je bezpečné pre vašu chrbticu, vybavili sme model Diablo X-One ergonomickou opierkou hlavy v podobe vankúša vyplneného mäkkou HR penou. Vďaka profilovanému tvaru a možnosti nastavenia podporí krčný úsek vašej chrbtice a umožní vám vyhnúť sa škodlivému záklonu hlavy, čo vás účinne ochráni pred vznikom alebo prehĺbením chýb v držaní tela.

BEDROVÝ VANKÚŠ

Bedrový vankúš je nenahraditeľnou oporou pre vašu chrbticu v spodnej časti. Profilovaný tvar vám zaistí polohu, ktorá bude vašu chrbticu aktívne chrániť pred poruchami držania tela a bude mimoriadne pohodlná. Vďaka výplni jemnou HR penou sa vankúš ľahko prispôsobí vašej postave, čo vám poskytne ďalší komfort pri herných maratónoch, práci alebo štúdiu pred obrazovkou počítača.

NASTAVITEĽNÉ LAKŤOVÉ OPIERKY

Aby ste ešte účinnejšie chránili a stabilizovali postavu, je potrebné správne podopierať predlaktia. Vertikálne opierky Armtech™ SoftTouch vďaka nastaveniu v rovine hore-dole aktívne podporujú ruky a zápästia a umožňujú vám zaujať bezpečnú polohu. Vrchná časť opierok je vyplnená penou, vďaka čomu sú mimoriadne mäkké a pohodlné.

VÝŠKOVÉ NASTAVENIE

Spoľahlivú podporu postavy uľahčí systém nastavenia výšky Tilttech™ Butterfly. Správne nastavenie sedadla na výšku a úroveň písacieho stola je zárukou bezpečnej polohy, ktorá vám umožní ešte lepšie prispôsobiť postavu bedrovému vankúšu a opierke hlavy. Systém umožňuje aj relaxačné, bezpečné hojdanie s mechanizmom Tilttech™ Swing a operadlo má funkciu náklonu až o 140° a zaistenia v akomkoľvek bode sklonu.

PÄŤHVIEZDIČKOVÁ ZÁKLADŇA

Zosilnená konštrukcia a odolná päťhviezdičková základňa zaručujú bezpečnosť a stabilnú pozíciu aj pri tých najvzrušujúcejších hrách. Kolieska PFC™360 s priemerom 75 mm sú vybavené ráfikmi a ich pogumovaný povrch dokonale chráni povrch podlahy pred poškriabaním. Spoľahlivý zdvihák triedy 4 poskytuje vynikajúce odpruženie vďaka vstavanému systému Air Damper™.

Toto je perfektná kombinácia. Vyberte si hernú stoličku, ktorá vďaka spoľahlivým technickým riešeniam ochráni vaše držanie tela a poskytne vám nevídané dojmy a množstvo emócií pri každej hre. Vsaďte na bezpečnosť a pohodlie dynamickej, revolučnej verzie.

Špecifikácia
MateriálEkokoža
FarbaČierna