Čierno-červené herné kreslo DIABLO X-One 2.0 - Skvelá Móda

Čierno-červené herné kreslo DIABLO X-One 2.0

Čierno-červené herné kreslo DIABLO X-One 2.0

Diablo X-One__869

Nový produkt

Herné kreslo značky Diablo v čierno-červenej farbe, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

214,30 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Herná stolička Diablo X-ONE 2.0 - čierno-červená

Veľkosť NORMAL

Ergonomické, inovatívne, prelomové. Toto je herné kreslo Diablo X-One, s ktorým si ochránite chrbticu, zabudnete na neduhy spojené s dlhším sedením a získate pohodlnú polohu aj počas dlhých hodín zábavy, štúdia či práce pri stole.

Presvedčte sa sami, že kombinácia zdraviu prospešných inovácií a originálneho športového dizajnu zmení vašu izbu alebo kanceláriu a zaistí vašu bezpečnosť a pohodlie každý deň. Vaša nová herná stolička je zárukou dlhého pohodlia v osobitom štýle Diablo. Spoznajte lepšie model X-One a buďte si istí perfektnou voľbou.

POHODLNÁ VÝPLŇ

Celé kreslo je vyplnené mäkkou HR penou, s ktorou sa práca na diaľku, e-learning či hranie stanú mimoriadne pohodlnými. Herné kreslo Diablo X-One sa navyše nedeformuje a nevzniknú na ňom preliačiny. Zostane rovnako pohodlným a mäkkým aj po mnohých rokoch každodenného používania!

POSTOJ JE ZÁKLAD
Inovatívna opierka hlavy

Aby vaše držanie tela získalo tú najlepšiu ochranu, vybavili sme naše herné kreslo ergonomickou opierkou hlavy v podobe mäkkého vankúša vyplneného spoľahlivou HR penou. Vďaka nemu získa krčná chrbtica správnu polohu, vyhnete sa tak posúvaniu hlavy dopredu a v dôsledku toho vzniku či prehlbovaniu porúch držania tela!

Bedrový vankúš

Bedrovú časť vašej chrbtice dokonale podporí nastaviteľný vankúš vyplnený HR penou. Vďaka profilovanému tvaru chráni postavu a zaisťuje pohodlné, prirodzené sedenie. Možnosť nastavenia výšky vankúša umožňuje prispôsobiť vankúš postave, čo poskytuje aktívnu oporu chrbta mimoriadne pohodlným spôsobom.

SPOĽAHLIVÉ SYSTÉMY NASTAVENIA
Vertikálne lakťové opierky Armtech™ SoftTouch

Správne nastavenie výšky vystužených opierok Armtech™ Vertical SoftTouch aktívne podporuje ramená, predlaktia a zápästia, stabilizuje celú postavu pri sedení a uľahčuje zaujatie ergonomickej polohy. Zárukou pohodlia a komfortu je aj nevyhnutná úprava v rovine hore-dole. Vrch opierok sme vyplnili mäkkou penou, vďaka čomu poskytujú nielen bezpečnú, ale aj pohodlnú oporu pre predlaktia.

Tilttech™ Butterfly systém

Moderný systém nastavenia výšky Tilttech™ Butterfly umožňuje presné nastavenie stoličky podľa výšky a úrovne pracovného stola. Vhodné nastavenie robí polohu ešte stabilnejšou, čo uľahčuje prispôsobenie postavy bedrovému vankúšu a opierke hlavy. Okrem toho je možné operadlo, ktoré možno sklopiť až o 140°, v ľubovoľnom bode uzamknúť a systém Tilttech™ Swing umožňuje bezpečné, relaxačné hojdanie.

PÄŤHVIEZDIČKOVÁ ZÁKLADŇA

Našu hernú stoličku sme opatrili pevnou konštrukciou a dodatočne ju spevnili. Vďaka tomu si môžete byť istý, že model Diablo X-One vám poskytne stabilnú polohu. Vďaka odolnej päťhviezdičkovej základni sa budete cítiť úplne bezpečne aj pri intenzívnych pohyboch. Kolesá PFC™360 s priemerom 75 mm sú vybavené ráfikmi a ich pogumovanie ochráni akýkoľvek povrch pred poškriabaním. Spoľahlivý zdvihák triedy 4 poskytuje vynikajúce odpruženie vďaka vstavanému systému Air Damper™.

Herné kreslo Diablo X-One spĺňa najvyššie štandardy spracovania, takže vám poskytne mnoho rokov bezpečia a pohodlia. Potvrdením spoľahlivej kvality a odolnosti je certifikát odolnosti BIFMA.

Diablo X-One ponúka viac ako ktorákoľvek iná herná stolička! Jeho výrazný štýl zmení interiér vašej izby či kancelárie a každodenná práca či zábava sa stanú príjemnými a nevšednými. Spoznajte detaily, o ktoré sa postarali naši kreatívni dizajnéri.

ODOLNÉ ČALÚNENIE

Vaša nová herná stolička vás bude sprevádzať dlhé roky. Za svoju odolnosť voči oderu vďačí štýlovému čalúneniu zo spoľahlivej ekokože HDS™ 4. generácie. Precízne prešívanie pevnými niťami materiál poriadne napne, vďaka čomu si zachová dokonalý vzhľad po mnoho rokov.

NEZVYČAJNÝ DIZAJN

S OneVision™ Design budete nadšení od prvého momentu! Charakteristické emblémy Diablo na mriežkach a hladké čalúnenie robia celok veľmi výrazným. Masívna konštrukcia a konštrukcia vedierka zaručujú nebývalý zážitok z každej hry. Originálna kombinácia tmavej čiernej a ohnivej červenej dodá interiéru jedinečný, herný charakter.

Postarajte sa o svoje držanie tela a zaistite si skutočné herné emócie každý deň. Dôverujte našim skúsenostiam a zamerajte sa na ergonómiu a bezpečnosť. Presvedčte sa sami, že Diablo X-One vám dá viac, ako očakávate.

Špecifikácia
MateriálEkokoža
FarbaČierna