Zeleno-biele herné kreslo DIABLO Craft X-One 2.0 - Skvelá Móda

Zeleno-biele herné kreslo DIABLO Craft X-One 2.0

Zeleno-biele herné kreslo DIABLO Craft X-One 2.0

Diablo X-One__1138

Nový produkt

Herné kreslo značky Diablo v zeleno-bielej farbe, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

217,70 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Herná stolička Diablo X-ONE 2.0 - Craft

Veľkosť NORMAL

Je to tu! Jedinečné herné kreslo inšpirované virtuálnou realitou! Diablo X-One Craft Edition je jedinečný model, s ktorým sa virtuálne boje stanú ešte vzrušujúcejšími a jedinečnejšími a miestnosť získa originálny charakter odrážajúci hernú dušu svojho majiteľa.

Dizajn One Vision™ bude dokonalým doplnkom vašej zostavy! Mohutná silueta, emblémy a hladké čalúnenie spájajúce originálne a sýte odtiene sú kvintesenciou osobitého štýlu Diablo. Vaša počítačová stanica bude obohatená o veľkolepý efekt, ktorý vás poteší pri každom pohľade.

Dizajn je len začiatok, pretože model X-One spĺňa najvyššie štandardy spracovania a poskytne vám bezpečnosť a pohodlie, čo potvrdzuje certifikát odolnosti BIFMA. Hernú stoličku sme obohatili aj o množstvo inovatívnych technických riešení, ktoré efektívne podporujú držanie tela a zaisťujú mimoriadny komfort. Spoznajte ich a sadnite si s úžasom!

EKOKOŽA HDS™ 4. GENERÁCIE

Čalúnenie modelu X-One je vyrobené z príjemnej na dotyk a extrémne odolnej ekokože IV generácie HDS™. Prekvapivá odolnosť materiálu voči oderu a pevné nylonové vlákna zaručujú, že vás vaše nové herné kreslo bude sprevádzať dlhé roky a zachová si svoj vynikajúci vzhľad.

SPOĽAHLIVÁ VÝPLŇ

Čalúnenie sme vystlali HR penou, vďaka čomu herná stolička poskytuje pohodlnú a mäkkú polohu. Navyše je odolná voči deformácii, takže bude vyzerať perfektne a aj napriek pravidelnému používaniu nezostanú na sedáku a operadle a jeho vankúšoch žiadne priehlbiny.

PROFILOVANÁ OPIERKA HLAVY

Aby vám sedenie poskytovalo potrebný komfort a účinne chránilo krčnú časť chrbtice pred škodlivým prehýbaním, vybavili sme model X-One ergonomickou opierkou hlavy. Vďaka výplni mäkkou HR penou a precízne navrhnutým tvarom opierka hlavy podporí váš krk a hornú časť chrbta vždy, keď si sadnete do vášho nového herného kresla, čím účinne predchádza defektom v držaní tela.

BEDROVÝ VANKÚŠ

Inovatívny bedrový vankúš ochráni spodnú časť vašej chrbtice a ochráni ju pred negatívnymi následkami každodenného sedenia. Jeho tvar, možnosť nastavenia hore a dole a výplň pružnou HR penou zaručujú pohodlnú a ergonomickú polohu.

NASTAVITEĽNÉ LAKŤOVÉ OPIERKY

Lakťové opierky Armtech™ Vertical SoftTouch budú aktívne podporovať a dokonale odľahčovať vaše ramená, predlaktia a zápästia, pretože si ich výšku môžete presne prispôsobiť svojej postave. Vhodné nastavenie vám umožní zaujať bezpečnú a prirodzenú polohu. Vrchná časť opierok je navyše pokrytá penou, vďaka čomu sú mimoriadne mäkké a ešte pohodlnejšie.

VÝŠKOVÉ NASTAVENIE

Aby sa siluete prirodzene uľahčilo zaujatie ergonomickej a pohodlnej polohy, je potrebné presne prispôsobiť výšku sedadla úrovni pracovného stola a vašej výške. Bude to možné vďaka systému Tilttech™ Butterfly, vďaka ktorému budete sedieť vždy pohodlne.

Mechanizmus Tilttech™ Swing navyše umožňuje relaxačné, bezpečné hojdanie a operadlo má funkciu naklonenia a zaistenia v akomkoľvek bode sklonu vďaka systému Tilttech™ Gear. Znie to pohodlne, však?

PÄŤHVIEZDIČKOVÁ ZÁKLADŇA

Naša herná stolička má odolnú päťhviezdičkovú základňu, vďaka ktorej zostáva vždy stabilná. Získate možnosť vzrušujúcej zábavy a hojdania v úplnom bezpečí. Spoľahlivý zdvihák triedy 4 navyše poskytuje vynikajúce odpruženie vďaka vstavanému mechanizmu Air Damper™ System a gumené kolieska PFC™360 s priemerom 75 mm chránia povrch podlahy pred poškriabaním.

Pohodlie, bezpečnosť a množstvo emócií – Diablo X-One Craft Edition je povinnou výbavou každého fanúšika virtuálnych bojov. Prejdite na tento jedinečný model a pocítite, aké jedinečné sa môžu hry stať!

Špecifikácia
MateriálEkokoža
FarbaZelená