Herné čierne kreslo DIABLO X-ST4RTER s LED podsvietením - Skvelá Móda

Herné čierne kreslo DIABLO X-ST4RTER s LED podsvietením

Herné čierne kreslo DIABLO X-ST4RTER s LED podsvietením

Diablo X-STARTER__1509 SKL2

Nový produkt

Herné kreslo značky Diablo v čiernej farbe s RGB LED podsvietením, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

SKLADOM- odoslanie do 24h.

197,20 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Herná stolička Diablo X-ST4RTER LED - čierna

Odborníci tvrdia, že najdôležitejšie pre hernú stoličku je, aby bola pohodlná. Prečo by ste sa teda mali obmedzovať v tomto smere? Herná stolička X-Starter LED poskytuje výnimočné pohodlie a zároveň ohúri všetkých vašich spoluhráčov. Stačí zapnúť osvetlenie RGB a dosiahnete efekt, po ktorom ste vždy túžili. Rôznofarebné svietiace okraje vytvárajú počas hrania alebo streamovania atmosférickú náladu.

STE PRIPRAVENÍ NA NOVÚ ÚROVEŇ POHODLIA?

Jedinečný tvar modelu X-Starter inšpirovaný sedadlami športových automobilov, prirodzene zakrivená, profesionálne navrhnutá podpora chrbtice a flexibilná HR pena pre maximálne pohodlie zaujmú už na prvý pohľad. Práve tieto tri prvky tvoria v prípade tohto herného kresla výnimočnú kvalitu modelu Diablo, ale to je len začiatok!

Herná stolička dosahuje vyššiu úroveň pohodlia s úplnou ľahkosťou. Technologické riešenie Comfort Layer™ zavádza hrubšiu výplň, ktorá prináša spokojný úsmev na tvár používateľa.

Pridaním cieleného príslušenstva k modelu X-Starter môžete objaviť ďalšie úrovne pohodlia. Spárujte svoje nové LED hráčske kreslo s nasledovnými možnosťami:

  • Bedrový vankúš - malý, ale povznášajúci! Obzvlášť ho ocení vaša spodná časť chrbta.
  • Opierka na nohy - zvýšte svoje šance na efektívne driemanie a relaxáciu jednoduchým naklonením operadla a voľným natiahnutím vašich nôh (operadlo hernej stoličky X-Starter sa nakláňa až do uhla 160°).

 

SVETLÁ BUDÚCNOSŤ HRÁČSKYCH ZOSTÁV

Hráčske kreslo Diablo X-Starter LED najprv vyniká dynamickou siluetou a výnimočne mäkkou, priedušnou tkaninou SoftTouch™. Jej skutočný potenciál sa však odhalí, keď zapnete zabudované osvetlenie.

 

  • Naša RGB hráčska stolička je vizuálne priam ohromujúca! Jemný LED pásik po jej okrajoch nemá žiadny vplyv na elegantný tvar kresla. Po zapnutí okamžite prichádza efekt WOW! Po vypnutí však zostáva kreslo úplne nenápadné.
  • 20 farieb, viacero režimov. Spárujte danú farbu s inými prvkami alebo si nastavte osvetlenie podľa svojej aktuálnej nálady. Dokonca môžete dať svojej hernej stanici každý deň nový vzhľad.
  • Ovládajte osvetlenie bez toho, aby ste museli vstať zo stoličky. Pomocou špeciálneho diaľkového ovládača nastavte vhodnú atmosféru podľa situácie a zmeňte ju, kedykoľvek sa vám zachce.
  • Usporiadané káble. Osvetlené hráčske kreslo X-Starter LED potrebuje na svetelnú hru elektrické napájanie, no nikto o tom nemusí vedieť. Špeciálne navrhnuté vrecká umožňujú ľahko ukryť káble.
  • 3 zdroje napájania. Zabudovaný dlhý kábel USB vám umožňuje vybrať si zdroj napájania, ktorý vyhovuje vašim potrebám - počítač, powerbanka alebo batérie AA (nie sú súčasťou balenia).

 

POSKYTUJE DOKONALÝ POCIT POHODLIA

Skúsený hráč sa nespolieha len na prvky svojho zostavenia. Naše LED hráčske kreslo je robustné, s nosnosťou až 140 kg. Tento fantastický model je vybavený všetkými systémami a technológiami, ktoré potrebujete na prispôsobenie každej časti hernej stoličky vašim potrebám. O nastavenie výšky sa stará systém Tilttech™ Butterfly. Technológia Tilttech™ Gear umožňuje naklápanie operadla (až do 160°) a systém Tilttech™ Swing má na starosti hojdanie.

Vďaka špeciálnym gumeným kolieskam PFC™ 360 sa herné kreslo Diablo X-Starter LED pohybuje ticho ako ninja a nezanecháva na podlahe žiadne škrabance ani poškodenia.

 

PODPORA A POHODLIE

Zmena výšky podrúčok často nestačí na zabezpečenie primeranej opory lakťov. Preto je herné kreslo X-Starter LED vybavené našimi vynikajúco vyprofilovanými lakťovými opierkami Armtech™ Crossover SoftTouch, ktoré umožňujú ich nastavenie smerom nahor a nadol, ako aj doľava a doprava.

Špecifikácia
MateriálTextil
FarbaČierna