Herné kreslo v zeleno-bielej farbe DIABLO KING X-One 2.0 - Skvelá Móda

Herné kreslo v zeleno-bielej farbe DIABLO KING X-One 2.0

Herné kreslo v zeleno-bielej farbe DIABLO KING X-One 2.0

Diablo X-One__1162

Nový produkt

Herné kreslo značky Diablo v zeleno-bielej farbe, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

243,20 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Herná stolička Diablo X-ONE 2.0 - Craft

Veľkosť KING

Každý hráč potrebuje zostavu, ktorá odráža jeho individuálny charakter a umožňuje mu vyniknúť. Herné kreslo je však oveľa viac ako výrazný doplnok k počítačovej stanici – musí efektívne zabezpečiť pohodlie a bezpečnosť, potrebnú pri každej hre. Preto sme vytvorili X-One 2.0 v edícii Craft.

Biela a zelená sú farby, s ktorými bude miesto pri stole očarujúce a energické. Pôsobivá silueta našej hernej stoličky upúta pozornosť a vyvoláva množstvo herných emócií a masívna základňa a charakteristické logá dotvárajú celok, vďaka čomu je Craft jedným z najunikátnejších modelov.

Vzhľad je len začiatok, pretože X-One bol navrhnutý s mimoriadnou starostlivosťou. Dizajn tohto jedinečného modelu vám poskytne veľa pohodlia a vaše držanie tela bude účinne chránené pred negatívnymi vplyvmi pravidelného sedenia. Postarali sme sa o ergonomický dizajn a balík úprav, takže budete sedieť pohodlne a stabilne ako nikdy predtým. Presvedčte sa sami!

PEVNÉ ČALÚNENIE
PLNENÉ HR PENOU

Mäkké čalúnenie modelu X-One je vyrobené z ekokože HDS™ 4. generácie, vďaka čomu je nielen výrazné a originálne a mimoriadne príjemné na dotyk, ale predovšetkým prekvapivo trvácne a odolné voči oderu. Nylonové nite navyše poskytujú materiálu vynikajúce napätie, takže si zachová svoj vzhľad po mnoho rokov.

Celá konštrukcia je vyplnená veľkým množstvom mäkkej HR peny, vďaka čomu vám Craft poskytne mimoriadne pohodlnú polohu. Vďaka pene zostane stolička aj po mnohých rokoch používania pohodlná a nebude sa prehýbať ani deformovať.

INOVATÍVNA PODPORA CHRBTA
OPIERKA HLAVY A BEDROVÝ VANKÚŠ

Ergonomický bedrový vankúš dokonale podoprie spodnú časť chrbtice. Jeho profilovaný tvar a výplň mäkkou HR penou zaručujú, že chrbát zaujme vždy bezpečnú a pohodlnú polohu.

Vďaka opierke hlavy získate veľa pohodlia pri každom opretí hlavy a vyhnete sa ohýbaniu krku a vystrkovaniu dopredu. Váš chrbát dostane spoľahlivú ochranu pred vznikom či prehĺbením defektov držania tela a výplň mäkkou HR penou je zárukou dodatočného komfortu.

SPOĽAHLIVÉ ÚPRAVY
BALÍK PRE ÚPLNÚ ERGONÓMIU

Prispôsobenie stoličky postave je istotou, že bude ešte pohodlnejšia a poloha ergonomickejšia a stabilnejšia – preto Craft získal množstvo spoľahlivých úprav. Systém Tilttech™ Butterfly vám umožňuje presne nastaviť výšku sedadla vo vzťahu k úrovni stola alebo vašej výške. Vďaka vhodnému nastaveniu máte dodatočný komfort, potrebný najmä počas mnohých hodín hrania.

Okrem toho systém Tilttech™ Swing umožňuje bezpečné a relaxačné hojdanie a páka mechanizmu Tilttech™ Gear vám umožní nastaviť uhol operadla.

Správna opora rúk zaručuje stabilnú a ešte pohodlnejšiu polohu a s modelom X-One si môžete oprieť predlaktia o lakťové opierky Armtech™ Vertical SoftTouch pokryté mäkkou penou. Vďaka nastaveniu v rovine hore-dole podporia ruky po celej dĺžke, stabilizujú celú postavu a uľahčia zaujatie ergonomickej polohy určenej opierkou hlavy a bedrovým vankúšom.

SILNÁ ZÁKLADŇA
VIAC AKO BEZPEČNÉ

Craft je mimoriadne bezpečný vďaka spoľahlivej päťhviezdičkovej základni a zosilnenej konštrukcii. Stabilnú polohu získate aj pri intenzívnych pohyboch či hojdaní. Okrem toho, robustný spoj triedy 4 poskytuje vynikajúce odpruženie vďaka vstavanému systému Air Damper™, čo znamená ešte viac pohodlia.

Postarali sme sa o ten najmenší detail. Hernú stoličku sme vybavili agilnými kolieskami PFC™360, ktoré sme vybavili ráfikmi a pokryli špeciálnym pogumovaním, ktoré chráni povrch podlahy pred poškriabaním. Craft prekvapenia vo všetkých smeroch!

Dokonalá kombinácia jedinečného štýlu a ergonomického dizajnu? Craft! Biele a zelené hladké čalúnenie, po ktorom nasleduje pôsobivý balík zdraviu prospešných technických riešení. Tento model zmení hranie a revolúciu v počítačovej zostave, premení ju na skutočné riadiace centrum.

Špecifikácia
MateriálEkokoža
FarbaZelená