Herné čierno-červené kreslo DIABLO KING X-One 2.0 - Skvelá Móda

Herné čierno-červené kreslo DIABLO KING X-One 2.0

Herné čierno-červené kreslo DIABLO KING X-One 2.0

Diablo X-One__843

Nový produkt

Herné kreslo značky Diablo v čierno-červenej farbe, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

234,70 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Herná stolička Diablo X-ONE 2.0 - čierno-červená

Veľkosť KING

To je ono. Úplne nové, inovatívne herné kreslo pre rodinu Diablo. Kombinácia moderných technických riešení a originálneho športového dizajnu nielenže zmení vašu izbu či kanceláriu, ale predovšetkým urobí dlhé hodiny práce na diaľku, e-learningu a hrania bezpečným pre vaše držanie tela.

Ak potrebujete ergonomické riešenia vo väčšom vydaní, herné kreslo Diablo X-One sa dokonale prispôsobí vašej postave a dá vám zabudnúť na neduhy spojené s dlhším sedením, ochráni vašu chrbticu po celej dĺžke a získa pohodlnú stabilnú polohu.

Postarali sme sa o ten najmenší detail. Skombinovali sme kreatívnu víziu našich dizajnérov so znalosťami a skúsenosťami, a preto je vaša nová herná stolička zárukou pohodlia a bezpečnosti na mnoho rokov. Objavte všetky inovatívne riešenia, ktorými sme obohatili model Diablo X-One a buďte si istí perfektnou voľbou.

Matná čierna odráža temnú atmosféru Diablo a expresívna červená dodáva jedinečný, dravý charakter. Nový Diablo X-One spôsobí revolúciu v priestore každej izby a kancelárie.

PROFILOVANÁ OPIERKA HLAVY

Aby sme čo najlepšie chránili vašu polohu, vybavili sme naše herné kreslo inovatívnou nastaviteľnou opierkou hlavy. Vďaka nej udržíte krčnú chrbticu v správnej polohe a vyhnete sa záklonom a vystrkovaniu hlavy dopredu. Aktívna opora chrbta vás prinúti ochrániť vašu postavu pri zachovaní pohodlnej, prirodzenej polohy sedenia.

BEDROVÝ VANKÚŠ

Spodnú časť chrbtice dokonale podporí ergonomický bedrový vankúš. Vďaka vhodnému tvaru a výplni mäkkou penou zaisťuje pohodlnú, bezpečnú polohu. Ochrana chrbta v bedrovej časti vám umožní vyhnúť sa vzniku alebo prehĺbeniu defektov držania tela. Šikovné nastavenie výšky uľahčuje prispôsobenie polohy vankúša vašej postave, čo vám poskytne ergonomickú polohu a ešte viac pohodlia.

SPOĽAHLIVÁ HR PENA

Pohodlie pri sedení je dané veľkým množstvom mäkkej HR peny, ktorou sme celé kreslo vyplnili! Teraz si môžete byť istí, že Diablo X-One sa počas mnohých rokov používania nezdeformuje ani nezoderie a zostane rovnako pohodlné a mäkké!

NASTAVITEĽNÉ LAKŤOVÉ OPIERKY

Pohodlné opierky na ruky Armtech™ Vertical SoftTouch umožňujú jednoduché nastavenie smerom hore a dole. Správne nastavenie ich výšky zaisťuje pohodlie, aktívne podporuje ramená, predlaktia a zápästia, stabilizuje postavu a uľahčuje prijatie ergonomickej polohy. Vrch opierok je navyše vyplnený mäkkou penou, vďaka čomu poskytujú nielen bezpečnú, ale aj pohodlnú oporu pre predlaktia.

MODERNÉ NASTAVENIE VÝŠKY

Spoľahlivý systém Tilttech™ Butterfly umožňuje bezpečné, relaxačné hojdanie a umožňuje presne prispôsobiť výšku stoličky výške a úrovni pracovného stola. Vhodné nastavenie vám umožní zaujať ešte pohodlnejšiu, bezpečnejšiu polohu pre vašu postavu. Operadlo je teraz možné odkloniť až o 140° a uzamknúť v ktoromkoľvek bode a systém Tilttech™ Swing umožňuje relaxačné hojdanie. Takýto komfort poskytuje iba Diablo X-One!

PÄŤHVIEZDIČKOVÁ ZÁKLADŇA

Pevná, dodatočne vystužená konštrukcia a odolná päťhviezdičková základňa robia z vašej novej hernej stoličky bezpečnú a stabilnú polohu aj pri intenzívnych pohyboch. Kolesá PFC™360 sú vybavené ráfikmi a ich priemer je až 75 mm! Kreslu poskytujú plnú pohyblivosť a ich pogumovanie chráni podlahu pred poškriabaním. Spoľahlivý zdvihák triedy 4 poskytuje vynikajúce odpruženie vďaka vstavanému systému Air Damper™.

Najvyššiu kvalitu a odolnosť potvrdzuje certifikát odolnosti BIFMA. Vďaka nemu si môžete byť istí, že vaša nová herná stolička spĺňa najvyššie štandardy spracovania a poskytne vám mnoho rokov bezpečia a pohodlia.

Diablo X-One ponúka oveľa viac! Veľmi dobre vieme, že osobitý štýl vám umožní zmeniť interiér izby alebo kancelárie, spríjemní každodennú prácu či zábavu. Spoznajte detaily, o ktoré sa postarali naši kreatívni dizajnéri.

ODOLNÁ EKOKOŽA HDS™

Čalúnenie vyrobené zo spoľahlivej ekokože HDS™ 4. generácie vás prekvapí nevídanou odolnosťou voči oderu. Vďaka silným vláknam je materiál pevný, takže si môžete byť istí, že vaša nová herná stolička si zachová dokonalý vzhľad po mnoho rokov.

VÝBORNÝ EFEKT DIZAJNU ONEVISION™

Poteší na prvý pohľad! Tmavé emblémy Diablo spôsobujú, že mriežky a čalúnenie vyzerajú veľmi originálne a upútajú pozornosť a dynamická konštrukcia vedra vám poskytne úžasný zážitok z každej hry. Športová silueta a výrazná kombinácia hlbokej čiernej s fascinujúcou červenou prinesú revolúciu do každého interiéru a dodajú mu skutočne herný charakter.

Toto je herná stolička, ktorá nielen splní všetky vaše očakávania, ale dá vám oveľa viac! Kombinácia moderných technických riešení a štýlu Diablo robí z X-One silnú dávku komfortu, bezpečnosti a ergonómie vo veľmi výraznej verzii.

Špecifikácia
MateriálEkokoža
FarbaČierna