Herné kreslo v ružovo-bielej farbe DIABLO KING X-One 2.0 - Skvelá Móda

Herné kreslo v ružovo-bielej farbe DIABLO KING X-One 2.0

Herné kreslo v ružovo-bielej farbe DIABLO KING X-One 2.0

Diablo X-One__1166

Nový produkt

Herné kreslo značky Diablo v ružovo-bielej farbe, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

238,90 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Herná stolička Diablo X-ONE 2.0 - Candy Rose

Veľkosť KING

K Špeciálnej edícii stoličiek Diablo pribudlo úplne nové herné kreslo - model X-One Candy Rose vo verzii KING SIZE. Pozrite sa na jeho pôsobivý dizajn a predstavte si, ako očarujúco bude vyzerať vo vašom hernom nastavení. Dbajte na charakteristické logotypy a hladké čalúnenie v odtieni fenomenálnej bielej a výraznej ružovej - to všetko veľkolepo zmení interiér vašej izby.

HLADKÉ ČALÚNENIE

Masívna silueta X-One je vyrobená z mäkkej a odolnej HR peny, ktorá zaručuje najvyššiu úroveň pohodlia. Je potiahnutá na dotyk príjemnou, spoľahlivou ekokožou HDS™ 4. generácie - pevná, odolná voči oderu a precízne šitá nylonovými niťami. Naša herná stolička je odolný pretekár, ktorý s vami zostane mnoho rokov.

PODPORA POSTAVY

Zamerali sme sa na osobitý štýl, ktorý upúta každý pohľad, no vieme, že hráči potrebujú aj solídne, starostlivo vyvinuté technické riešenia. Preto sme naše herné kreslo vybavili nastaviteľnou opierkou hlavy a bedrovým vankúšom.

Vďaka podpore hlavy a chrbta vždy zaujmete bezpečnú polohu, ktorá vám umožní predísť vzniku či prehĺbeniu chýb držania tela. Vďaka výplni opierky hlavy a bedrového vankúša mäkkou HR penou poskytuje ergonomická poloha aj veľa pohodlia!

NASTAVITEĽNÉ LAKŤOVÉ OPIERKY

Vertikálne opierky Solid Armtech™ SoftTouch sa dajú ľahko prispôsobiť vašej postave v rovine hore-dole. Stabilizuje tak vašu polohu, podopiera ruky po celej dĺžke a poskytuje vám ďalšie pohodlie. Vrch opierok sme vyplnili penou, takže poskytujú mäkkú oporu pre predlaktia.

PRISPÔSOBTE SI TO SEBE

So systémom Tilttech™ Butterfly môžete presne nastaviť výšku stoličky vzhľadom na úroveň pracovného stola a vašu výšku. Vhodné nastavenie vám uľahčí zaujatie prirodzenej a bezpečnej polohy a poskytne vám ešte vyššiu úroveň pohodlia.

Operadlo sa dá sklopiť až o 140° a v ľubovoľnom bode uzamknúť pomocou mechanizmu Tilttech™ Gear a systém Tilttech™ Swing vám umožní bezpečné hojdanie a relax pri sedení. Naša herná stolička je zárukou ergonómie a nekonečného pohodlia.

SPOĽAHLIVÁ ZÁKLADŇA

Vďaka stabilnej konštrukcii a odolnej päťhviezdičkovej základni získate úplne bezpečnú pozíciu, takže sa môžete bez obáv hojdať a hrať vzrušujúce hry. Navyše sa nemusíte vzdať pohyblivosti kresla, pretože pogumovanie koliesok PFC™360 ochráni akýkoľvek povrch pred poškriabaním. To nie je všetko – spoľahlivý zdvihák triedy 4 poskytuje vynikajúce odpruženie vďaka zabudovanému systému Air Damper™, takže sa budete cítiť pohodlne pri každom pohybe.

Biela a ružová - dve farby rozložené cez masívnu siluetu, ktorá prinesie veľkolepú premenu do vašej izby. Pozrite sa ešte raz na model X-One, pretože toto herné kreslo Candy Rose zmení každú hru.

Špecifikácia
MateriálEkokoža
FarbaRužová