Kancelárske kreslo Diablo V-BASIC čierno-oranžovej farby - Skvelá Móda

Kancelárske kreslo Diablo V-BASIC čierno-oranžovej farby

Kancelárske kreslo Diablo V-BASIC čierno-oranžovej farby

DIABLO V-BASIC__1539 SKL2

Nový produkt

Kancelárske kreslo v čierno-oranžovej farbe značky Diablo, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

SKLADOM- odoslanie do 24h.

290,90 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Kancelárska stolička Diablo V-Basic - čierno-oranžová


Jedinečné ergonomické kreslo V-Basic s moderným dizajnom a farbami, ktoré dodajú vášmu interiéru charakter. Ak ste vždy snívali o elegantnej kancelárskej stoličke v oranžovom odtieni, práve ste našli tú najlepšiu možnosť. Model Diablo V-Basic vám poskytne nielen profesionálnu oporu pre vašu chrbticu, ale splní vysoké očakávania aj po estetickej stránke.


ŠTÝL A KOMFORT V JEDNOM
Ergonomické kreslo V-Basic vzniklo ako výsledok spojenia výnimočného pohodlia a originálneho dizajnu. Vďaka použitiu materiálu V-Mesh si užijete nielen optimálnu, zdraviu prospešnú podporu vášho tela, ale aj výbornú cirkuláciu vzduchu. To znamená, že aj v horúcich dňoch vám vaša ergonomická stolička poskytne neskutočné pohodlie. Navyše sa V-Mesh ľahko udržuje v čistote a jeho odolnosť vydrží roky používania.


ERGONOMICKÁ OPIERKA
Na kancelárskej stoličke V-Basic stačí chvíľa, aby ste pocítili, ako premyslený dizajn profesionálne podopiera vaše telo. Ergonomický úspech má na svedomí profilované operadlo v spodnej časti a polohovateľná opierka hlavy – model V-Basic má možnosť meniť výšku a uhol sklonu. Presne nastavená opierka hlavy odľahčí krk a zaistí, že vaša pozícia pri stole zostane pohodlná aj po mnoho hodín.


PROFESIONÁLNE LAKŤOVÉ OPIERKY S 3 MOŽNOSŤAMI NASTAVENIA
Vaše pohodlie je našou prioritou. Kancelárska stolička V-Basic je vybavená ergonomickými podrúčkami s mäkkým povrchom, vďaka ktorým zabudnete na napäté ramená a bolesť. Model Armtech™ Hybrid SoftTouch vám umožňuje nastaviť lakťové opierky: hore-dole, dopredu-dozadu a vpravo-vľavo, čo zaručuje optimálnu podporu pre vaše predlaktia a lakte.


PEVNÉ AŽ PO KOLESÁ
Pozornosť si zaslúži aj spodná časť ergonomickej stoličky V-Basic Diablo. Kombinácia pevného hliníkového rámu s pevným zdvihom zvýšila nosnosť kancelárskej stoličky až na 140 kg. Spoľahlivý chod zaisťuje mechanizmus tlmenia nárazov Air Damper™ System a gumené kolieska PFC™ 360. Vďaka tomu sa stolička pohybuje hladko a ticho a nepoškriabe podlahu.


KANCELÁRSKA STOLIČKA JE ODPOVEĎ NA VAŠE POTREBY
Kancelárska stolička V-Basic ponúka veľa možností nastavenia, vďaka čomu si ju dokonale prispôsobíte svojim potrebám a typu postavy.


PRESKÚMAJTE MOŽNOSTI ERGONOMICKEJ STOLIČKY V-BASIC:
- nastavenie výšky sedadla,
- nastavenie výšky chrbtovej opierky,
- nastavenie výšky a uhla opierky hlavy,
- výškovo nastaviteľné lakťové opierky, poloha dopredu-dozadu a vpravo-vľavo,
- štyri polohy sklonu operadla (90°, 115°, 125°, 135°),
- hojdacia funkcia.

Špecifikácia
FarbaOranžová