Modro-biele herné kreslo DIABLO KING X-One 2.0 - Skvelá Móda

Modro-biele herné kreslo DIABLO KING X-One 2.0

Modro-biele herné kreslo DIABLO KING X-One 2.0

Diablo X-One__1167

Nový produkt

Herné kreslo značky Diablo v modro-bielej farbe, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

243,20 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Herná stolička Diablo X-ONE 2.0 - Aqua Blue

Veľkosť KING

Biela a modrá sú farby, s ktorými sa každá počítačová stanica stáva originálnou a jedinou svojho druhu. Takáto energická, jedinečná kombinácia je hernou klasikou v úplne novej verzii - ešte jedinečnejšej a vzrušujúcejšej. Zoznámte sa s hernou stoličkou Diablo X-One vo verzii Aqua Blue, ktorá posunie vašú zostavu na úplne novú úroveň a zaručí vám množstvo dodatočných emócií už na prvý pohľad a počas každej hry.

Pamätajte, že naše herné kreslo je oveľa viac než len vzhľad – jeho starostlivo navrhnutá konštrukcia sa postará o vaše pohodlie a bezpečnosť.

ZÁKLADNÁ PODPORA POLOHY

Pri modeli X-One bude spodná časť vašej chrbtice účinne chránená profilovaným bedrovým vankúšom. Chrbát vďaka nemu zaujme ergonomickú polohu pri každom operadle, čím sa zabráni vzniku či prehĺbeniu vád držania tela.

Krčná chrbtica získa správnu polohu pri každej hre vďaka ergonomickej opierke hlavy. Vyhnete sa nakláňaniu hlavy a jej posúvaniu dopredu a každá opora chrbta vás prinúti zaujať správnu polohu.

Vďaka výplni vankúšov mäkkou penou je sedenie nielen úplne bezpečné, ale aj prirodzené a mimoriadne pohodlné.

BALÍK NASTAVENÍ

Vaše ruky budú pohodlne spočívať na opierkach Armtech™ Vertical SoftTouch pokrytých mäkkou penou s potrebným nastavením v rovine hore-dole. Odľahčenie ramien, predlaktí a zápästí stabilizuje vašu postavu a uľahčí vám zaujatie bezpečnej polohy určenej bedrovým vankúšom a opierkou hlavy.

Systém Tilttech™ Butterfly je spoľahlivé nastavenie výšky, ktoré vám umožňuje presne nastaviť sedadlo vašej výške a úrovni pracovného stola. Správny strih vám umožní zaujať prirodzenú a pohodlnú polohu a efektívne stabilizovať postavu.

Tilttech™ Swing je spoľahlivý mechanizmus, ktorý umožňuje bezpečné a príjemné hojdanie a operadlo je možné kedykoľvek nakloniť a zamknúť pomocou systému Tilttech™ Gear.

SPOĽAHLIVÉ MATERIÁLY

Hladké čalúnenie je vyrobené z pevnej a oderu odolnej ekokože IV generácie HDS™. Pevné nite navyše zaručujú jeho výborné napnutie, a tým dokonalý vzhľad na dlhé roky.

Čalúnenie sme vystlali extrémne mäkkou a príjemnou HR penou, ktorá vypĺňa celú masívnu konštrukciu modelu X-One, bedrový vankúš a opierku hlavy. Vďaka svojej pružnosti sa pena dlhé roky nederie ani nedeformuje a stolička zostane rovnako pohodlná a mäkká.

S päťhviezdičkovou základňou a zosilnenou konštrukciou získate bezpečnú a stabilnú pozíciu aj počas hojdania alebo vzrušujúceho hrania a intenzívnych pohybov. Navyše, vďaka vstavanému mechanizmu Air Damper™ System poskytuje spoľahlivý zdvihák triedy 4 vynikajúce tlmenie nárazov.

Odolné kolieska PFC™360 sa budú hladko kotúľať po akomkoľvek povrchu a ich pogumovaný povrch ochráni podlahu pred poškriabaním.

Uspokojivá a príjemná hrateľnosť je taká, ktorá okrem mimoriadnych emócií poskytuje aj pohodlie a bezpečnosť pri každom pohybe. Diablo X-One vo verzii Aqua Blue vás bude sprevádzať vo virtuálnych bojoch, efektívne sa postará o vaše držanie tela a poskytne potrebný komfort.

Špecifikácia
MateriálEkokoža
FarbaModrá