Herné čierno-biele kreslo DIABLO KING X-One 2.0 - Skvelá Móda

Herné čierno-biele kreslo DIABLO KING X-One 2.0

Herné čierno-biele kreslo DIABLO KING X-One 2.0

Diablo X-One__847

Nový produkt

Herné kreslo značky Diablo v čierno-bielej farbe, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

234,70 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Herná stolička Diablo X-ONE 2.0 - čierno-biela

Veľkosť KING

Pred vami je inovatívna herná stolička. Model Diablo X-One KING SIZE poskytuje individuálny komfort a perfektne pracuje so siluetou, takže ak potrebujete ergonomické riešenia vo zväčšenej verzii, určite spoznajte naše prelomové herné kreslo.

Skombinovali sme inovatívne technické riešenia so športovým, nadčasovým štýlom OneVision™ Design. Teraz si môžete užiť nebývalý komfort vo verzii, ktorá dodá každej miestnosti skutočne herný charakter. Zaveďte revolúciu do svojej izby alebo kancelárie a presvedčte sa, že športový dizajn v sebe skrýva pôsobivý balík ergonomických funkcií.

Zabudnite na neduhy spojené s dlhým sedením v sede. Práca na diaľku, e-learning a hranie neboli nikdy také pohodlné!

Ako sa nám to podarilo?

Zamerali sme sa na inovatívne riešenia! Spoznajte ich všetky a buďte si istí perfektnou voľbou na dlhé roky.

SPOĽAHLIVÁ VÝPLŇ
Pohodlie HR peny

Celé čalúnenie sme podložili maximálnym množstvom mäkkej HR peny, vďaka čomu je model Diablo X-One mimoriadne pohodlný a poskytuje nevídaný komfort. Môžete si byť istí, že vaša nová herná stolička aj po mnohých rokoch používania zostane bez priehlbín a deformácií a bude vždy rovnako pohodlná a mäkká!

INOVATÍVNA PODPORA CHRBTA
Ergonomická opierka hlavy

Veľmi dobre vieme, že správna poloha pri práci, štúdiu alebo zábave pri stole je zárukou zdravej chrbtice. Postarali sme sa o vašu postavu a herné kreslo Diablo X-One sme vybavili unikátnou opierkou hlavy, ktorá aktívne podporuje krčnú chrbticu pri udržiavaní bezpečnej a pohodlnej polohy. Vďaka pohodlnej opierke hlavy vyplnenej mäkkou HR penou sa vyhnete zaujatiu škodlivej polohy, ktorá dlhodobo ochráni váš krk a podoprie chrbát v hornej časti.

Bedrový vankúš

Teraz bude spodnú časť chrbtice aktívne podporovať inovatívny bedrový vankúš, s ktorým chrbát automaticky zaujme vhodnú, bezpečnú polohu. Vďaka nastaviteľnému vankúšu vyplnenému HR penou je chrbtica v driekovej časti dokonale chránená pred vznikom či prehĺbením vád držania tela a sedenie je prirodzené a mimoriadne pohodlné.

STABILIZÁCIA TELA
Pohodlné nastaviteľné lakťové opierky

Moderné lakťové opierky Armtech™ Vertical SoftTouch s nastavením hore-dole poskytujú potrebnú oporu pre ramená, predlaktia a zápästia. Správne nastavená výška stabilizuje celú postavu, čo uľahčuje zaujatie bezpečného a pohodlného držania tela. Vrchná časť opierok je vyplnená penou, vďaka čomu je mimoriadne mäkká a poskytuje pohodlnú oporu predlaktiam.

SYSTÉM NASTAVENIA VÝŠKY
S príjemnou hojdacou funkciou

Vďaka modernému nastaveniu Tilttech™ Butterfly môžete výšku sedadla jednoducho prispôsobiť výške a úrovni vášho pracovného stola. To vám umožní zachovať si potrebný komfort pri každodennej práci, štúdiu či zábave pred obrazovkou počítača. Okrem toho vám vstavaný systém Tilttech™ Swing dáva možnosť bezpečného a relaxačného hojdania! Operadlo je teraz možné rozložiť až o 140° a v ľubovoľnom bode uzamknúť. Čaká na vás úplne nový rozmer pohodlia!

BEZPEČNOSŤ NA PRVOM MIESTE
Pevný základ

Vďaka zosilnenej konštrukcii a pevnej päťhviezdičkovej základni je herná stolička Diablo X-One mimoriadne bezpečná a stabilná aj pri intenzívnych pohyboch alebo hojdaní. Spoľahlivý zdvihák triedy 4 poskytuje vynikajúce odpruženie vďaka vstavanému systému Air Damper™. Kolieska PFC™360 s priemerom až 75 mm sú vybavené ráfikmi a vďaka ich pogumovaniu bude povrch vašej podlahy dokonale chránený pred poškriabaním.

Potvrdením spoľahlivej kvality, odolnosti a bezpečnosti, ako aj zárukou dlhoročného komfortu je certifikát odolnosti BIFMA. Vďaka nej si môžete byť istí, že herná stolička Diablo X-One spĺňa najvyššie štandardy spracovania.

Postarali sme sa o vašu bezpečnosť a poskytli vašej postave aktívnu podporu. Vieme však, že originálny dizajn je tiež mimoriadne cenný a umožňuje vytvoriť individuálnu pracovnú stanicu, ktorá spríjemní prácu a zábavu každý deň. Preto sa kreatívny tím našich dizajnérov postaral o ten najmenší detail. Pozrite sa ešte raz, spoznajte detaily a uvidíte, že výrazný dizajn modelu Diablo X-One dramaticky premení vašu izbu alebo kanceláriu.

ČALÚNENIE NAJVYŠŠEJ KVALITY
Inovatívna ekokoža HDS™ 4. generácie

Pred vami je mnoho rokov používania bez viditeľných známok opotrebovania. Čalúnenie z ekokože HDS™ IV generácie je spoľahlivý materiál, ktorý vás prekvapí svojou nevídanou odolnosťou voči oderu. Vďaka pevným vláknam je ekokoža správne napnutá, čo zaisťuje jej dokonalý vzhľad na dlhé roky.

DYNAMICKÉ A VÝRAZNÉ
Sila dizajnu OneVision™

Dizajn vedierka a fenomenálna kombinácia hlbokej čiernej s výraznou bielou dodá každej miestnosti nevšedný herný charakter. Športová, dynamická silueta vám poskytne ďalší zážitok z každej hry. Výrazné emblémy Diablo robia mriežky a čalúnenie na prvý pohľad veľmi originálne a pútavé.

Stavte na dokonalé spojenie inovatívnych technických riešení a nevšedného dizajnu v štýle Diablo. Dôverujte našim skúsenostiam a vyberte si hernú stoličku, ktorá vám poskytne pohodlie, bezpečnosť a obrovskú dávku emócií. Presvedčte sa sami, že ergonómia a pohodlie sa môžu spojiť do mimoriadneho, výrazného celku.

Špecifikácia
MateriálEkokoža
FarbaČierna