Čierne herné kreslo DIABLO KING X-One 2.0 - Skvelá Móda

Čierne herné kreslo DIABLO KING X-One 2.0

Čierne herné kreslo DIABLO KING X-One 2.0

Diablo X-One__845

Nový produkt

Herné kreslo značky Diablo v čiernej farbe, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

234,70 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Herná stolička Diablo X-ONE 2.0 - čierna

Veľkosť KING

Je to tu! Rodina herných stoličiek Diablo bola rozšírená o inovatívny, moderný model X-One, ktorý prinesie revolúciu do každej miestnosti a vďaka ktorej bude každodenná práca, štúdium a zábava pri stole plná herných zážitkov! Postarali sme sa o ten najmenší detail, skombinovali moderné technické riešenia a výrazný štýl, vďaka čomu vám vaše nové herné kreslo poskytne nebývalý komfort a bezpečnosť a vnesie do vašej izby či kancelárie skutočnú revolúciu.

Vieme, že trávenie mnohých hodín pred obrazovkou počítača si vyžaduje ergonomické riešenia šité na mieru, takže herné kreslo Diablo X-One dokonale sadne vašej postave. Odteraz si budete chrániť chrbticu po celej jej dĺžke a získate pohodlnú stabilnú polohu.

Prečítajte si podrobnosti a uvidíte, že na vás čaká celý balík ergonomických riešení navrhnutých s ohľadom na vašu postavu a jej najlepšiu možnú ochranu. Vaša nová herná stolička vám poskytne mnoho rokov pohodlia a bezpečia v osobitom hernom štýle. Spoznajte všetky novinky, ktorými sme obohatili model Diablo X-One a presvedčte sa sami, že sú pred vami dlhé roky pohodlia a ergonómie.

SPOĽAHLIVÁ HR PENA

Vďaka veľkému množstvu mäkkej HR peny, ktorou sme obložili celé čalúnenie, sa práca na diaľku, e-learning či hranie stanú tak pohodlnými ako nikdy predtým. Elasticita peny zaistí, že vaše nové herné kreslo zostane dlhé roky pohodlné a mäkké, nedeformuje sa a nevzniknú na ňom priehlbiny ani napriek každodennému používaniu!

PROFILOVANÁ OPIERKA HLAVY

Polohovateľná opierka hlavy v podobe mäkkého vankúša je dokonalou ochranou vašej krčnej chrbtice. Vďaka opierke hlavy vždy zaujmete bezpečnú polohu, ktorá vám umožní vyhnúť sa vzniku alebo prehĺbeniu defektov držania tela. Vďaka výplni mäkkou HR penou vám ergonomická poloha navyše poskytne veľa pohodlia!

BEDROVÝ VANKÚŠ

Ergonomický bedrový vankúš bude chrániť spodnú časť vašej chrbtice pri každom opretí. Jeho precízne profilovaný tvar je zárukou bezpečnej polohy, s ktorou budete aktívne predchádzať defektom držania tela. Intuitívne nastavenie výšky uľahčí prispôsobenie polohy vankúša Vašej postave a výplň mäkkou HR penou zaručí prekvapivé pohodlie!

NASTAVITEĽNÉ LAKŤOVÉ OPIERKY

Pevne vystužené lakťové opierky Armtech™ Vertical SoftTouch umožňujú potrebné nastavenie smerom hore a dole. Ich prispôsobenie postave stabilizuje polohu, aktívne podopiera ramená, predlaktia a zápästia a napomáha k prirodzenému zaujatiu bezpečnej polohy. Vrch opierok sme vyplnili penou, vďaka čomu poskytujú mäkkú, pohodlnú oporu predlaktiam.

MODERNÉ NASTAVENIE VÝŠKY

Potrebný systém nastavenia výšky Tilttech™ Butterfly umožňuje presné nastavenie stoličky na úroveň a výšku pracovného stola. Vhodné nastavenie uľahčuje zaujatie bezpečnej polohy pre postavu a jej prispôsobenie bedrovému vankúšu a opierke hlavy. Operadlo sa dá odkloniť až o 140° a v akomkoľvek bode uzamknúť a systém Tilttech™ Swing navyše umožňuje relaxačné a bezpečné hojdanie. Takúto ergonómiu vám poskytne iba Diablo X-One!

PÄŤHVIEZDIČKOVÁ ZÁKLADŇA

Teraz sa aj pri intenzívnych pohyboch môžete cítiť úplne bezpečne. Zosilnená konštrukcia a odolná päťhviezdičková základňa vám poskytnú úplne bezpečnú a stabilnú polohu. Kolesá PFC™360 sú vybavené ráfikmi a ich priemer je až 75 mm! Mobility stoličky sa nemusíte vzdávať, pretože pogumovanie koliesok ochráni akýkoľvek povrch pred poškriabaním. Spoľahlivý zdvihák triedy 4 poskytuje vynikajúce odpruženie vďaka vstavanému systému Air Damper™.

Odolné spracovanie a spoľahlivú kvalitu potvrdzuje certifikát odolnosti BIFMA. Vďaka nej si môžete byť istí, že herné kreslo Diablo X-One spĺňa najvyššie štandardy spracovania a poskytne vám mnoho rokov bezpečia a pohodlia.

Zamerali sme sa na solídne, starostlivo vyvinuté riešenia, no vieme, že výrazný dizajn je rovnako dôležitý pre každého hráča. Spoznajte detaily, o ktoré sa postarali naši kreatívni dizajnéri, a presvedčte sa sami, že herné kreslo Diablo X-One veľkolepo zmení interiér vašej izby alebo kancelárie.

EKOKOŽA HDS™ 4. GENERÁCIE

Poťah vás prekvapí nielen svojou na dotyk príjemnou textúrou, ale aj nevídanou odolnosťou voči oderu. Spoľahlivá ekokoža 4. generácie HDS™ je materiál najvyššej kvality, ktorý je navyše starostlivo prešívaný silnými niťami. Materiál je správne napnutý, takže si môžete byť istí, že vaša nová herná stolička vám zostane dlhé roky a zachová si svoj vynikajúci vzhľad.

NEZVYČAJNÝ DIZAJN

So silou One Vision™ Design budete nadšení od prvého momentu. Charakteristické emblémy Diablo spôsobujú, že čalúnenie a mriežky vyzerajú ešte výraznejšie a dynamický, športový dizajn vám poskytne úžasný zážitok z každej hry. Vďaka tvaru vedierka a hlbokej čiernej farbe hladkého čalúnenia naplní každú miestnosť nezvyčajnou hernou atmosférou.

Zamerali sme sa na komfort a bezpečnosť a dali zdraviu prospešnej ergonómii úplne nový charakter. Ak si ceníte spoľahlivé riešenia v prekvapivej edícii, herné kreslo Diablo X-One splní všetky vaše očakávania.

Špecifikácia
MateriálEkokoža
FarbaČierna