Herné čierne kreslo DIABLO KING X-Horn 2.0 - Skvelá Móda

Herné čierne kreslo DIABLO KING X-Horn 2.0

Herné čierne kreslo DIABLO KING X-Horn 2.0

Diablo X-Horn__860

Nový produkt

Herné kreslo značky Diablo v čiernej farbe, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

251,70 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Herná stolička Diablo X-HORN 2.0 - čierna

Veľkosť KING

NOVÝ GIGANT V TÍME

Hľadáte herné kreslo s rohatou dušou? Zoznámte sa s novým hráčom v tíme X-Horn a zaistite si maximálny komfort a plnú bezpečnosť. Odteraz sa každodenná práca na diaľku, e-learning a každá hra stanú ergonomickými ako nikdy predtým.

ČALÚNENIE Z EKOKOŽE HDS™
XXL EFEKT

Matná žiara hlbokej čiernej odráža jeho temnú povahu a silné rohy vyjadrujú divokú povahu rebelujúceho bojovníka. Svalnatá silueta vzbudzuje rešpekt, zatiaľ čo minimalistické strojové vyšívanie Diablo a vkusné detaily poskytujú prémiový vzhľad.

ODOLNÉ

Vďaka vynikajúcim parametrom ekokože HDS™ je čalúnenie prekvapivo odolné voči oderu a mimoriadne príjemné na dotyk. Vďaka silnému prešívaniu z nylonových nití zostane čalúnenie riadne napnuté a zachová si svoj pôvodný vzhľad po mnoho rokov.

PODŠITÉ PENOU

Čalúnenie nového X-Horn bolo vystlané elastickou HR penou a profilované sedadlo získalo dvojitú vrstvu! Vaša nová herná stolička vám teraz poskytne jedinečný, bezprecedentný komfort.

OPIERKA HLAVY S PAMÄŤOVOU PENOU
ZDRAVÉ POHODLIE

Sedením na hernom kresle Diablo X-Horn podporíte krčnú chrbticu a vyhnete sa vystrkovaniu hlavy dopredu. Navyše získate veľkú dávku pohodlia, pretože opierka hlavy je vyplnená šikovnou Memory penou, ktorá dokonale reaguje na tlak hlavy, takže si „zapamätá“ vašu obľúbenú polohu.

BEDROVÝ VANKÚŠ VO VERZII XL
S NASTAVENÍM HORE-DOLE

Toto herné kreslo ochráni váš chrbát po celej dĺžke a okrem ergonómie vám poskytne maximálny komfort. Model Diablo X-Horn dostal predĺžený bedrový vankúš, ktorý sa postará o vašu spodnú chrbticu a vďaka úprave ukrytej vo vankúši bude vždy perfektne sedieť na chrbte.

NASTAVENIE TILTTECH™ BUTTERFLY
VÝŠKOVÉ NASTAVENIE + PRÍJEMNÉ HOJDANIE

Vaša postava vyžaduje riešenia KING SIZE. Šikovné nastavenie sedadla vám umožní rýchlo a jednoducho prispôsobiť výšku stoličky veľkosti vášho pracovného stola. Správna poloha pred obrazovkou vám umožní vyhnúť sa získaným chybám držania tela a bolestiam chrbta a zároveň zabezpečí ergonomický komfort a zdravotný komfort. Operadlo je teraz možné odkloniť až o 140° a v ľubovoľnom bode uzamknúť. Čaká na vás úplne nový rozmer pohodlia!

Dostanete aj príjemný bonus. Možnosť Tilttech™ Swing vám dáva extra body na relax pri hraní, štúdiu alebo práci pri stole.

LAKŤOVÉ OPIERKY ARMTECH™ HYBRID SOFTTOUCH
TROJITÉ NASTAVENIE = PERFEKTNÁ POLOHA

A čo lakťové opierky, ktoré si môžete nastaviť hore-dole, vľavo-vpravo a dopredu-dozadu? Vďaka tomu si ich dokonale prispôsobíte svojej výške, postave a výške písacieho stola. Odľahčíte tak predlaktia a ramená a získate pohodlie aj pri tých najdlhších herných maratónoch. Zvršok pokrytý mäkkou penou je mimoriadne pohodlnou oporou pre predlaktie.

ZÁKLADŇA XXL
VIAC STABILITY = VIAC BEZPEČNOSTI

Nová herná stolička Diablo X-Horn má zväčšenú päťhviezdičkovú základňu, ktorá vám zaručí bezpečnosť a stabilnú polohu, a odolný zdvih so zabudovaným mechanizmom Air Damper™ System zaisťuje potrebnú amortizáciu.

Základňu korunujú agilné kolieska PFC™360 s pogumovaným povrchom, ktorý dokonale chráni povrch podlahy pred poškriabaním.

POKRAČUJTE V ERGONOMICKÝCH RIEŠENIACH

Vyberte si hernú stoličku, ktorá vám vyhovuje!

Špecifikácia
MateriálEkokoža
FarbaČierna