Herné kreslo v bielo-čiernej farbe DIABLO KING X-Horn 2.0 - Skvelá Móda

Herné kreslo v bielo-čiernej farbe DIABLO KING X-Horn 2.0

Herné kreslo v bielo-čiernej farbe DIABLO KING X-Horn 2.0

Diablo X-Horn__1089

Nový produkt

Herné kreslo značky Diablo v bielo-čiernej farbe, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

251,70 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Herná stolička Diablo X-HORN 2.0 - bielo-čierna

Veľkosť KING

Diablo X-Horn je herná stolička, ktorá vám poskytne maximálny pôžitok z každej hry a dokonale ochráni vašu polohu pred negatívnymi vplyvmi dlhodobého sedenia. Spoznajte všetky technické novinky tohto jedinečného modelu a presvedčte sa sami, že správne osadená herná stolička je zárukou dlhoročnej bezpečnosti a zdraviu prospešného pohodlia.

Vďaka výraznému dizajnu Diablo X-Horn naplní každú miestnosť alebo kanceláriu charakteristickou atmosférou. Športová silueta, snehobiele hladké čalúnenie a originálne detaily urobia z vášho herného nastavenia veľkolepú zmenu.

SPOĽAHLIVÉ ČALÚNENIE

Ekokoža HDS™ nielen skvele vyzerá a priťahuje pohľad, ale je aj príjemná na dotyk a extrémne odolná voči oderu. Najkvalitnejšie čalúnenie a pevné nylonové prešívanie robia z modelu X-Horn dokonalý vzhľad na dlhé roky.

Ekokoža je podšitá mäkkou HR penou, vďaka čomu je kreslo mimoriadne pohodlné. Sedadlo Dual Layer™ je navyše vyplnené ďalšou vrstvou peny, takže poskytuje ešte väčšie pohodlie.

ERGONOMICKÁ OPIERKA HLAVY

Profilovaná opierka hlavy podporí krčnú časť chrbtice a poskytne vám veľa ďalšieho pohodlia. Vďaka tomu sa vyhnete škodlivému nakláňaniu hlavy dopredu a zachováte si ergonomickú polohu, ktorá účinne zabráni negatívnym následkom dlhého sedenia.

Flexibilná Memory foam sa prispôsobí vašej postave a obľúbenej polohe, takže získate ešte viac zdraviu prospešného pohodlia.

BEDROVÝ VANKÚŠ

Vďaka ergonomickému bedrovému vankúšu vám každé operadlo poskytne veľa pohodlia a dokonale ochráni vašu chrbticu po celej dĺžke. Zaujatie správnej polohy vám pomôže vyhnúť sa vzniku alebo prehĺbeniu chýb v držaní tela.

Bedrový vankúš je tiež vyrobený z elastickej Memory peny, ktorá zaujme tvar určený vašou postavou. Čaká na vás nevídaný komfort!

PRISPÔSOBUJE SA VÁM

Nastavením výšky stoličky pomocou systému Tilttech™ Butterfly bude sedenie mimoriadne pohodlné a stabilné. Navyše získate možnosť relaxačného hojdania s funkciou Tilttech™ Swing a pomocou mechanizmu Tilttech™ Gear môžete opierku chrbta odklopiť a uzamknúť v ktoromkoľvek bode. Diablo X-Horn vám poskytne výnimočný komfort pri každodennej práci, štúdiu či zábave.

NASTAVITEĽNÉ LAKŤOVÉ OPIERKY

Hore-dole, vľavo-vpravo a dopredu-dozadu – zosilnené opierky rúk Armtech™ Hybrid SoftTouch môžete nastaviť v troch rovinách. Uľaví sa tak predlaktiam a ramenám, takže získate extra dávku pohodlia. Mäkká pena pokrývajúca hornú časť opierok poskytuje pohodlnú oporu pre vaše predlaktia.

PÄŤHVIEZDIČKOVÁ ZÁKLADŇA

Základňa modelu X-Horn vám poskytne maximálnu bezpečnosť, takže môžete bez obáv hrať napínavé hry. Vďaka agilným gumeným kolieskam PFC™360 bude podlaha vo vašej izbe alebo kancelárii dokonale chránená pred poškriabaním.

Zdvihový mechanizmus Air Damper™ System je zárukou potrebného odpruženia. Model X-Horn sa prispôsobí každému vášmu pohybu, získate tak komfort každodennej práce či štúdia a hranie sa stane príjemnejším ako kedykoľvek predtým.

Tento rohatý hráč sa stane neoddeliteľným spoločníkom vašich hier. Postará sa o vaše držanie tela a vďaka polohe sedenia vám aj po mnohých hodinách poskytne veľa zdraviu prospešného pohodlia.

Špecifikácia
MateriálEkokoža
FarbaBiela