Biely výškovo nastaviteľný stôl EGON 1100 - Skvelá Móda

Biely výškovo nastaviteľný stôl EGON 1100

Biely výškovo nastaviteľný stôl EGON 1100

JN__1466

Nový produkt

Výškovo nastaviteľný drevený stôl EGON 1100 v bielej farbe, vyrobený z materiálov najvyššej kvality a navrhnutý podľa najnovších trendov.

282,20 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Pracovný stôl do malej miestnosti

Dynamická pracovná stanica je na dosah, bez ohľadu na to, koľko priestoru jej môžete vyhradiť. Malý stôl EGON 1100 sme vytvorili špeciálne pre užívateľov s obmedzeným priestorom. Model so štíhlym dizajnom a pestrými farbami bude v tomto prípade dokonalý, pretože namiesto toho, aby interiér prehlušil, dodá mu ľahkosť.

Malý písací stôl EGON nie je o nič horší ako väčšie varianty. Vybavili sme ho balíkom príslušenstva, ako je držiak na pohár, slúchadlá a pohodlná podložka pod myš. Teraz vám už nič nebráni vytvoriť si domácu kanceláriu, hrať hry alebo nahrávať podcasty v malej miestnosti.

Stojací stôl – váš ergonomický úspech

Základom ergonomického písacieho stola sú kovové nohy, ktorých výšku si presne nastavíte podľa svojich potrieb. Široký rozsah nastavenia 72-117 cm vám umožní prácu v stoji aj v sede. Hlučnosť motora pri pohybe nepresahuje 50 dB, takže členov domácnosti určite nebudete rušiť.

Biely stojaci stôl EGON s elektrickým nastavovaním výšky vám umožní vykonávať pracovné úlohy v mnohých rôznych polohách a zavedenie pohybu pri práci pred počítačom prináša množstvo zdravotných benefitov. Pocítite ich v kostiach, pretože konečne dáte zbohom bolestiam chrbta, ale aj v podobe energie navyše.

Vždy ideálna výška

Biely stojaci stôl je mimoriadne pohodlný. Dokonalú výšku v súlade s ergonomickými zásadami si stačí vybrať len raz. Pri každej ďalšej zmene sa o vás postará funkcia Memory, ktorá si zapamätá dve nastavenia stolovej dosky. Po stlačení tlačidla mechanizmus urobí všetko sám. Počas plynulého pohybu nôh budete mať doslova chvíľu na prestávku, pretože proces trvá len pár sekúnd.

Malý písací stôl, ktorý si pamätá za vás

So stojacim stolom EGON sa môžete plne sústrediť na svoje úlohy, pretože vstavaný IQ Reminder vám dá vedieť, kedy je čas zdvihnúť alebo spustiť stôl. Frekvenciu striedania polôh si navyše určujete sami. Systém ponúka pripomienku každých 30, 40 alebo 60 minút. Ide o mimoriadne praktické riešenie, ktoré je veľmi užitočné hneď na začiatku, keď ešte len zavádzate dynamický režim prevádzky.

Práve včas do práce

Vrchná doska stola EGON má šírku 110 cm, hĺbku 60 cm a hrúbku 1,5 cm. Úplne postačí, ak sa naň zmestí notebook, monitor, klávesnica a myš. Teda všetko, čo potrebujete pre pohodlnú prácu. Model EGON je navyše veľmi odolný, jeho maximálna nosnosť je až 80 kg. Malý písací stôl neznamená malý priestor pod stolovou doskou. Vnútorná rozteč nôh je 88 cm, takže stoličku zasuniete a zaujmete pohodlnú polohu bez akýchkoľvek prekážok.

Poriadok a pohodlie v jednom

Malé písacie stoly potrebujú najmä dobrú organizáciu. V opačnom prípade nedostatok voľného miesta spôsobí, že vás bude vždy niečo obťažovať. Stojanový stôl EGON má dva užitočné držiaky z pevného plastu. Práve vďaka nim predmety, bez ktorých si prácu neviete predstaviť, zostanú hneď vedľa vás, no nebudú zaberať miesto na stole. Po konferencii môžete slúchadlá zavesiť na vešiak a káva bude v držiaku v bezpečí a určite sa vám nevyleje na dôležité dokumenty, notebook či klávesnicu.

Vrátane podložky pod myš

Veľká podložka pod myš predstavuje spoľahlivé pohodlie. Jednak preto, že vám umožní pohybovať myšou voľne a bez akýchkoľvek prekážok, jednak vaše predlaktie získa mäkkú oporu a po tretie poskytnete stolu dodatočnú ochranu. Nemusíte hľadať model, ktorý dokonale ladí so stolom na stojato, pretože podložka XXL (70 x 60 x 0,2 cm) je súčasťou súpravy.

Dbajte na estetiku

Závesné káble bez poriadku a zloženia môžu efektne pokaziť vzhľad stojana, je to viditeľné najmä v interiéroch s pestrými farbami. Stojanový stôl EGON vám pomôže ovládať káblový chaos. Vodiče môžete viesť do zásuvky bez toho, aby ste museli oddialiť dosku stola od steny, a to vďaka priehlbine v zadnej časti. Špeciálne organizéry sa potom postarajú o to, aby každý z nich bol presne tam, kde má byť.

Upravený biely písací stôl s krásne usporiadanými káblami je pevným základom pre estetický stojan, ktorý vyzerá skvele v miestnosti a práca na ňom je čistá radosť.

Špecifikácia
FarbaBiela