Výškovo nastaviteľný drevený stôl ELLA 1600 - Skvelá Móda

Výškovo nastaviteľný drevený stôl ELLA 1600

Výškovo nastaviteľný drevený stôl ELLA 1600

JN__1372

Nový produkt

Výškovo nastaviteľný drevený stôl ELLA 1600, vyrobený z materiálov najvyššej kvality a navrhnutý podľa najnovších trendov.

361,80 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Na mieru vám

Špecialisti varujú, že dlhodobé sedenie a nedostatok pohybu majú negatívny vplyv na naše zdravie – každý z nás už určite zažil vedľajšie účinky dlhých hodín strávených prácou za počítačom. Našťastie značka Jan Nowak má spôsob, ako to urobiť! Zoznámte sa s naším inteligentným stojanovým stolom, vďaka ktorému môže byť 8 hodín práce pohodlnejšie a oveľa zdravšie.

Elektrický stôl ELLA 1600 bol navrhnutý tak, aby inovatívne funkcie a doplnky zabezpečili nielen vaše pohodlie, ale aj zdravie. Presvedčte sa sami!

Postarali sme sa o každý detail. ELLA 1600 disponuje spoľahlivým mechanizmom pre nastavenie výšky stolovej dosky s pamäťovou možnosťou, čo umožňuje rýchle nastavenie stola do sedu alebo státia. To nie je všetko! Inovatívny IQ Reminder po dlhšom pracovnom čase navrhne, že je čas znížiť alebo zdvihnúť dosku stola a začať pracovať v inej polohe. Súprava spolu so stolíkom obsahuje praktické držiaky na šálku alebo slúchadlá. Zamerali sme sa na moderné riešenia, vďaka ktorým sa aj tá najdlhšia práca stáva bezpečnou a oveľa príjemnejšou. Ella sa o všetko postará!

VÝŠKOVÉ NASTAVENIE

Nastavenie vám umožní pohodlnú prácu v sede aj v stoji. Vďaka nemu si náš elektrický stôl vždy presne prispôsobíte svojej výške, pretože ELLA má výškový rozsah od 72 cm do 117 cm. Motor beží hladko a ticho – hlučnosť je nižšia ako 50 dB.

Nastavovací mechanizmus má funkciu, ktorá mu umožňuje zapamätať si výšku dosky stola, ktorú si zvolíte. Funkcia Memory vám umožní nastaviť ergonomickú výšku dosky stola, ktorá sadne vašej postave, len raz a náš elektrický stôl si ju zapamätá a nastaví pri každom stlačení príslušného tlačidla.

PRIPOMIENKA IQ

Počas dlhých hodín práce je potrebné pre bezpečnosť pravidelne meniť polohu. Preto má náš elektrický stôl špeciálnu funkciu, ktorá vám každých 30, 40 alebo 60 minút pripomenie, aby ste zmenili nastavenie – zdvihnite alebo znížte dosku stola. IQ Reminder vám umožní pracovať slobodne a pohodlne – zapamätá si za vás, že je čas zmeniť pozíciu.

BALENIE DRŽIAKOV

Výškové nastavenie nie je všetko. Náš elektrický stôl má množstvo vymožeností, vďaka ktorým je práca oveľa príjemnejšia. Dva šikovné držiaky, na slúchadlá a na šálku, vám umožnia mať najdôležitejšie veci na dosah a predísť nehodám, čím efektívne ochránia vaše vybavenie či dokumenty pred zaplavením.

Dobre organizovaný priestor vám umožní pracovať pohodlnejšie. Náš výškovo nastaviteľný stôl vám poskytne všetko, čo potrebujete pri každodennej práci. Držiaky sú vyrobené z vystuženého plastu, takže sú odolné voči poškodeniu.

PRAKTICKÉ ORGANIZÁTORY

Na zadnú stranu dosky stola sme umiestnili špeciálny organizér, ktorý umožňuje udržiavať káble v poriadku a zabraňuje ich zamotaniu a špeciálne klipy budú držať kábel mechanizmu výškového nastavenia. Náš elektrický stôl vám pomôže nielen pohodlne pracovať, ale aj skvele vyzerá a je perfektne organizovaným miestom pre každodennú prácu.

ODOLNÁ DOSKA

Stolová doska s hrúbkou 15 mm sa skladá z dvoch častí a jej šírka je až 160 cm! Náš elektrický stôl dokáže zdvihnúť až 80 kg a poskytuje dostatok miesta na prácu. Zmestí sa naň všetko, čo potrebujete pri každodennej práci, ako je notebook alebo monitory, klávesnica a myš, zásuvky či zásobníky na dokumenty, potrebné priečinky a kancelárske doplnky. Pracovná doska sa skladá z dvoch častí.

XL PODLOŽKA

Mäkká podložka z elegantnej ekokože zabezpečí plynulý pohyb myši a vy si pohodlne opriete predlaktie - ako o podložku, tak aj o okraj stolovej dosky. Náš výškovo nastaviteľný stôl poskytuje plný komfort a vyzerá výnimočne expresívne. Bude perfektným doplnkom do tradičných aj moderných izieb, kancelárií či študovní.

Vďaka podložke z ekokože je náš elektrický stôl ideálny pre exkluzívnu možnosť - je štýlový, elegantný, ideálny pre manažérov, ktorí oceňujú klasické riešenia.

Výškovo nastaviteľný stôl je skvelý spôsob, ako začať pracovať pohodlne a bezpečne. ELLA disponuje mnohými certifikátmi a spĺňa príslušné normy, takže si môžete byť istí, že elektrický stôl Jan Nowak bude ergonomickým spoločníkom pri každodennej práci.