Výškovo nastaviteľný biely stôl ELLA 1600 - Skvelá Móda

Výškovo nastaviteľný biely stôl ELLA 1600

Výškovo nastaviteľný biely stôl ELLA 1600

JN__1468

Nový produkt

Výškovo nastaviteľný stôl ELLA 1600 v bielej farbe, vyrobený z materiálov najvyššej kvality a navrhnutý podľa najnovších trendov.

361,80 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Zdvíhací stôl pre najnáročnejších

Biely zdvihnutý stôl zmení únavné, 8-hodinové vysedávanie pred počítačom na dynamický pracovný systém, vďaka ktorému odstránite bolesti chrbta či šije. Model ELLA 1600 sme navrhli pre tých, ktorí neradi robia kompromisy a hľadajú riešenie, ktoré na 100% splní ich očakávania. Pracovný stôl má pevné nohy s výškovo nastaviteľnou funkciou, moderný dizajn v pestrých farbách, zväčšenú plochu stola a balíček užitočných vychytávok.

Ide o zdravšiu alternatívu klasickej počítačovej pracovnej stanice, ktorá vyzerá skvele. Zdvíhací stôl ELLA je najvhodnejší pre manažérov, právnikov, účtovníkov, programátorov, umelcov, ale aj náruživých hráčov.

Veľká plocha pracovnej dosky

Zdvíhací stôl ELLA je dokonalou kombináciou priestrannej stolovej dosky s rozmermi 160 x 60 x 1,5 cm a dodatočného priestoru, ktorý vám umožní vytvoriť perfektne organizované pracovisko. Môžete ho umiestniť do rohu, k stene aj do stredu miestnosti. V každom prípade to vyzerá veľmi profesionálne a atraktívne.

Značná šírka stolovej dosky, 160 cm, umožňuje umiestniť na zdvihnutý stôl až tri monitory, klávesnicu a myš. Na druhej strane na ďalší priestor, ktorý je dlhý až 75 cm, pohodlne odložíte svoj notebook, tablet alebo dokumenty. Dvojdielna doska sa po nasadení na pevný rám premení na spoľahlivé a stabilné riešenie. Zdvíhací stôl ELLA unesie predmety s celkovou hmotnosťou 80 kg.

Vždy na komfortnej úrovni

Zmena polohy pri počítači je kľúčom k ergonomickému úspechu. Zdvíhací stôl ELLA vám poskytne možnosť pracovať v sede aj v stoji, pretože rozsah nastavenia výšky je od 72 cm do 117 cm. Zabudovaný motor zaisťuje plynulý a tichý pohyb. Hladina hluku nepresahuje 50 dB. Bez obáv môžete pracovať aj večer alebo v noci.

Praktický pracovný stôl
Zdvíhací stôl ELLA zaujme svojou funkčnosťou, pretože mechanizmus na zmenu výšky dosky bol rozšírený o dva užitočné systémy. Prvý z nich znamená, že polohu nemusíte zakaždým nastavovať znova. Funkcia Memory si pamätá dve vami zvolené výšky dosky. Stlačte tlačidlo a počkajte doslova niekoľko okamihov, kým stôl upraví úroveň podľa vašich preferencií.

Druhým zariadením je mechanizmus IQ Reminder. Jeho úlohou je pravidelne vás upozorňovať na potrebu zmeny pozície. K dispozícii má tri časové možnosti – 30, 40 a 60 minút. Funkcia je mimoriadne užitočná v počiatočnom štádiu zavádzania dynamického režimu prevádzky. Nedovolí vám zabudnúť vstať zo stoličky.

Najpotrebnejšie príslušenstvo v súprave

Vyvýšený stôl zmení váš systém práce a urobí ju zdravšou a príjemnejšou. Predovšetkým, že spolu s modelom ELLA dostanete sadu užitočného príslušenstva. Všetky prvky sú vyrobené z odolných materiálov, aby vám roky slúžili v skvelej forme.

Biely pracovný stôl ELLA má:
● Držiak slúchadiel – ak pracujete z domu alebo spolupracujete s ľuďmi vzdialenými stovky kilometrov, mali by ste byť vždy pripravení na spontánne online stretnutie. Vešiak umiestnený hneď vedľa zaistí, že už nikdy nebudete nervózni hľadať slúchadlá.
● Držiak na poháre – Aj keď zdvíhací stôl ELLA ponúka dostatok pracovného priestoru, odkladanie nápoja do blízkosti elektronických zariadení alebo dôležitých dokumentov je veľmi riskantné. Keď používate držiak na poháre, je prakticky nemožné obliať niečo pre vás dôležité.
● Organizéry káblov – Profesionálny pracovný stôl si zaslúži profesionálne prevedenie. Dve káblové priechodky a praktické organizéry vám umožnia zbaviť sa neporiadku raz a navždy. Dokonale usporiadané káble vám pomôžu udržať poriadok a pozitívne ovplyvnia estetiku stanice.
● Veľká podložka - pre ešte väčší komfort je súčasťou súpravy podložka v rozmere 70 x 60 x 0,2 cm, ktorá je vyrobená z ekokože. Prinesie vám pohodlie pri pohybe myšou a opretí predlaktia a bude aj doplnkovou ochranou dosky stola.

Špecifikácia
FarbaBiela