Ergonomické kreslo bielo-čiernej farby Diablo V-BASIC - Skvelá Móda

Ergonomické kreslo bielo-čiernej farby Diablo V-BASIC

Ergonomické kreslo bielo-čiernej farby Diablo V-BASIC

DIABLO V-BASIC__969 SKL3

Nový produkt

Kancelárske kreslo v bielo-čiernej farbe značky Diablo, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

SKLADOM- odoslanie do 24h.

308,30 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Kancelárska stolička Diablo V-Basic - bielo-čierna

Každodenná práca pri stole sa môže stať bezpečnou pre chrbticu a plne pohodlnou vďaka správne nastavenej, ergonomickej otočnej stoličke. Model Diablo V-Basic poskytne potrebný komfort a ochráni chrbticu pred vznikom či prehĺbením defektov držania tela aj po mnohých hodinách strávených v sede.

Diablo V-Basic je kancelárska stolička, ktorá zaujme originálnym dizajnom na každý pohľad. Spája tradičnú konštrukciu s elegantným prémiovým dizajnom. Štíhla silueta a výrazná biela a hlboká čierna klasického dizajnu robia tento model vhodný do moderných aj tradičných kancelárií, študovní alebo pracovní.

Ergonomický dizajn stoličky pohodlne určí správnu polohu a stabilizuje postavu. Model V-Basic sme vybavili ergonomickými funkciami, ktoré sa efektívne postarajú o vaše držanie tela a poskytnú potrebný komfort.

Podrobnosti:

- Sedák a operadlo sú vyrobené zo vzdušnej a mimoriadne odolnej sieťoviny V-Mesh. Vďaka nej si model V-Basic zachová vynikajúci vzhľad po mnoho rokov a každodenná práca bude plne pohodlná aj v tých najväčších horúčavách.
- Výškové nastavenie sedadla umožňuje jednoduché prispôsobenie stoličky postave užívateľa a veľkosti pracovného stola, čo poskytuje dodatočný komfort a efektívne stabilizuje polohu.
- Profilované operadlo s ergonomickou opierkou hlavy poskytuje nenahraditeľnú oporu pre chrbticu. Opierka hlavy stabilizuje krčný úsek chrbtice a zabraňuje zmene polohy do nesprávnej a chrbtová opierka určuje správnu polohu chrbta po celej dĺžke.
- Vďaka mechanizmu Tilttech™ Gear môžete presne nastaviť uhol operadla v štyroch rovinách, čo poskytuje dodatočný komfort a bezpečnosť pri každodennej práci. Systém umožňuje aj nastavenie polohy opierky hlavy.
- Lakťové opierky Armtech™ Hybrid SoftTouch zvyšujú stabilizáciu celého tela a odľahčujú ruky, pretože ich polohu je možné nastaviť až v troch rovinách. Pena pokrývajúca hornú časť lakťových opierok poskytuje výnimočne mäkkú oporu pre predlaktia.
- Gumové kolieska PFC™360 zaisťujú tichú prevádzku a plnú mobilitu na akomkoľvek povrchu a chránia podlahu pred poškriabaním.
- Zdvihák s mechanizmom Air Damper™ System zaručuje správne odpruženie, vďaka čomu sa Diablo V-Basic prispôsobí každému pohybu postavy a poskytne ešte väčšie pohodlie.

Pohodlie pri každodennej práci je nevyhnutné, a preto je Diablo V-Basic kancelárskou stoličkou nenahraditeľnou v každej kancelárii. Tento elegantný model urobí každodennú prácu bezpečnou pre držanie tela a prekvapivo príjemnou.

Špecifikácia
FarbaBiela