Kancelárske kreslo v čierno-sivej farbe Diablo V-BASIC - Skvelá Móda

Kancelárske kreslo v čierno-sivej farbe Diablo V-BASIC

Kancelárske kreslo v čierno-sivej farbe Diablo V-BASIC

DIABLO V-BASIC__952 SKL2

Nový produkt

Kancelárske kreslo v čierno-sivej farbe značky Diablo, vyrobené z materiálov najvyššej kvality a navrhnuté podľa najnovších trendov.

SKLADOM- odoslanie do 24h.

290,90 €

m

Zadarmo

Ďalšie farebné kombinácie



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Kancelárska stolička Diablo V-Basic - čierno-sivá

Kancelárske kreslo môže byť zaujímavé a nezvyčajné a zároveň bezpečné pre držanie tela, ak bolo vytvorené v spolupráci s kreatívnymi dizajnérmi a skúsenými odborníkmi. Efektom ich spoločného pôsobenia je V-Basic - ergonomický model z exkluzívneho radu kancelárskych stoličiek Diablo.
Skontrolujte detaily a zaistite si zdraviu prospešný komfort práce pri vašom stole. Premeňte svoju kanceláriu, izbu alebo konferenčnú miestnosť s týmto spoľahlivým, moderným modelom.

Originálna kancelárska stolička

Originálne kancelárske kreslo sa vyznačuje štíhlou siluetou, modernou štylistickou líniou a elegantnými, čierno-sivými farbami doplnenými o striebornú päťcípu podnož. Vďaka hybridu modernistického dizajnu a tradičných farieb vyzerá kancelárska stolička Diablo V-Basic skvele ako v elegantných kanceláriách, tak aj v domácich interiéroch.

Pohodlie a ergonómia

Kancelárska stolička má ergonomický dizajn, ktorý pohodlným spôsobom núti a stabilizuje správnu polohu pred obrazovkou počítača. Mnoho hodín práce za stolom má často za následok bolesti chrbta a hlavy, svalové kontraktúry a dokonca aj získané defekty držania tela.

Model V-Basic je vybavený nasledujúcimi funkciami, ktoré sa postarajú o vaše držanie tela a zabezpečia pohodlné sedenie:

- Sieťovina V-Mesh, z ktorej bol vyrobený sedák a operadlo modelu V-Basic, zaručuje potrebnú cirkuláciu vzduchu. Vďaka nej je práca plne pohodlná aj v obzvlášť horúcich dňoch;
- Výškovo nastaviteľné sedadlo umožňuje presné prispôsobenie stoličky postave užívateľa a veľkosti pracovného stola;
- Opierka hlavy poskytuje potrebnú oporu krku a stabilizuje krčnú chrbticu a zároveň zaisťuje vyšší komfort a ergonómiu pri stole. Vďaka mechanizmu Tilttech™ Gear môžete presne nastaviť polohu opierky hlavy;
- Výškovo nastaviteľné operadlo je mimoriadne dôležitým prvkom stoličky, pretože podopiera celú chrbticu. Možnosť nastavenia sklonu operadla v štyroch rovinách pomocou mechanizmu Tilttech™ Gear poskytuje dodatočné pohodlie pri každodennej práci;
- Lakťové opierky Armtech™ Hybrid SoftTouch, nastaviteľné v troch rovinách, zvyšujú stabilizáciu tela a uľavujú ramenám a pažiam a mäkká pena pokrývajúca ich hornú časť poskytuje výnimočne mäkkú oporu pre ruky;
- Gumové kolieska PFC™360 zaisťujú mobilitu a tichý chod a chránia podlahu pred poškriabaním;
- Zdvihák s mechanizmom Air Damper™ System poskytuje potrebné odpruženie, takže veľa pohodlia navyše.

Urobte si pohodlie a postarajte sa o svoje držanie tela s kancelárskou stoličkou Diablo V-Basic. Dôverujte inovatívnym riešeniam a presvedčte sa sami, že ochrana chrbtice pred vznikom alebo prehĺbením defektov držania tela je teraz jednoduchá a pohodlná ako nikdy predtým.

Špecifikácia
FarbaČierna

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: