Voľné trojfarebné dámske šaty s 3/4 rukávom - Skvelá Móda

Voľné trojfarebné dámske šaty s 3/4 rukávom

Voľné trojfarebné dámske šaty s 3/4 rukávom

EY1661z

Nový produkt

Dámske voľné trojfarebné šaty s 3/4 rukávom, vyrobené z vysoko kvalitného materiálu a navrhnuté podľa najnovších módnych trendov.

Produkt už nie je skladom

26,90 €

Zadarmo



Nákup po telefóne +421 903 776 896

Doprava

len za 2,90 €

Doprava zadarmo

nad 160€

Rýchle doručenie

do 1 - 5 prac. dní

Vrátenie tovaru

do 14 dní od prevzatia

Viac informácií

Šaty TRIO

Šaty TRIO sú absolútnym hitom! Nemôžete z nich odtrhnúť oči - kombinácia troch tak odlišných farieb je pútavá. Je to produkt pre ženy, ktoré si cenia pohodlie a eleganciu. Prechod z bielej na jemnú, tlmenú zelenú a potom žltú vyzerá fenomenálne. Kombinácia najmódnejších farieb s bielou je IN! Zhora jemne zdôrazňujú postavu, zatiaľ čo pod poprsím sú voľné. Šaty takéhoto strihu sú túto sezónu nevyhnutnosťou!

V kombinácii s jemnými šperkami, hnedými alebo pastelovými doplnkami bude každá žena v šatách TRIO vyzerať ako modelka! Dĺžky sa nemusíte obávať - vysoký vzrast nebráni ich noseniu. Dĺžka rukávov je originálna a umožňuje nám viac ukázať šperky. Môžete ich nosiť v elegantnejšej verzii, na vysokých podpätkoch, v „mestskej“ verzii, napríklad s klinovými topánkami, sandálmi alebo espadrilkami. Výborne budú vyzerať aj s bielymi teniskami. Čo si obliecť k týmto vzdušným šatám? Aj tu existuje úplná sloboda. Môže to byť denimová bunda, pastelová bomberka, ľahký sveter - všetko závisí od toho, čo už v šatníku máte. Jednoducho povedané, s čímkoľvek ich skombinujete, nič nezatieni ich čaro.

Každá žena sa chce vo svojej koži cítiť pohodlne. Tieto letné šaty zdôrazňujú ženskosť a sledujú najnovšie trendy. Sú tiež veľmi univerzálne a čo je najdôležitejšie - kvalitne vyrobené. Nepresvitajú, takže sa nemusíte báť, naživo vyzerajú rovnako dobre ako na fotografii.

Šaty TRIO sú mimoriadne jedinečným návrhom pre ženy, ktoré si cenia eleganciu. Kombinácia týchto troch farieb vyzerá perfektne. Totálny MUST HAVE!

Materiál: 100% polyester
Rozmery modelky:
- boky 85 cm
- pás 68 cm
- hrudník 87 cm
- výška 172 cm
Modelka má na sebe rozmer S.

Rozmer

Dĺžka (A)

Šírka hrudníka (B)

Šírka v páse (C)

Šírka v bokoch (D)

Dl. rukáva od krku (E)

Dl. rukáva od podpazušia (F)

S

88

40

33

71

50

32

M

89

41

34

72

52

33

L

904336745333

XL

914537765435


Tolerancia +/- 2 cm

Špecifikácia
FarbaFarebné
Dĺžka šiatKrátke šaty
Dĺžka rukávov šiatŠaty s dlhým rukávom

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: